tisdag 18 juni 2013

Caroline prejades av vägen

UPPDATERAT
Man tror inte att det är sant. Det är som en gangsterfilm från USA. Caroline som körde om en bil blev sedan prejad av vägen av den. Tre killar applåderar och hetsar för att hon ska prejas. Hon har sin lilla dotter med sig, men det struntar killarna i för de har tydligen blivit förolämpade för att hon har kört om dem.

Båda bilarna hamnar i diket. Det verkar ju som om dessa män har varit påverkade av narkotika eller annat, men nej då de var nyktra. Föraren är en 28-åring som är anhållen misstänkt för grov misshandel och grov vårdslöshet i trafik.

Tack och lov så klarade sig Caroline och hennes dotter. Trots att bilen blev ramponerad. Medan männen fick köras till sjukhus med misstänkta rygg- och nackskador. Deras bil voltade.

Vad är det då för idioter vi har på våra vägar? Jo föraren kom hit till Sverige 2010 och gifte sig samma år med en tjugotvå år äldre svensk kvinna, som han sammanbor med i Gävle. Han har körkort sedan 2011. Han har stora problem med sitt temperament uppenbarligen. Bilen som användes för att preja Caroline av vägen tillhör hans fru. Ja tänk vad den där kärleken kan ställa till det.
19.6.2013
Här kan ni läsa vad en av passagerarna i bilen säger: vi skulle aldrig göra så med flit. Vi skulle aldrig skada någon med avsikt. Det var bilens däck som fick punktering. Bilen fick inte punktering på motorvägen, men väl när den hamnade i diket. Men naturligtvis så ljuger Caroline. Och männen i bilen är ju fler och kan styrka varandras versioner. De tre känner sig orättvist behandlade när de pekas ut som kriminella människor. 
20.6.2013
Här träder föraren av bilen fram: Ghaouti Berrouane 28 år är inte någon som prejar någon av vägen inte. De i bilen var bara glada. Hans fru intygar att han är världens snällaste, en "kanonkille". Titta på bilden av honom. Har ni sett en argare man? Nu vill han bara krama om Caroline, säger han. En så arg man vill man inte krama. Bilen, en Peugeot som blev skrot, är skriven på hans fru. Han själv är inte svensk medborgare.
9.8.2013
Förundersökningen är nedlagd. Det var en olycka. Något annat finns det inte bevis för. Nu vill den 29-årige Ghaouti Berrouane gå vidare med sitt liv. Han är överlycklig! Han fick ett vindkast utåt åt vänster på väg att köra om enligt vittnen och touchade sedan Carolines bil på väg att köra in till höger igen. Inget fel i det. Och vem som helst kan råka ut för sidovind och krocka. Är det sant? Varför har vi inte fler sådana olyckor på våra vägar? Ord står mot ord. Något annat går inte att bevisa.


1 kommentar:

  1. Vilken tur att kvinnan och hennes dotter klarade sig! Men männen med sina misstänkta rygg- och nackskador.... Ett slags gudomlig rättvisa?

    SvaraRadera