lördag 24 december 2011

Kungen smädad och dragen i smutsen

UPPDATERAT

Det skriver Carin Stenström om på Brännpunkt i Svd. Ja som jag har sagt förut så är det tydligen helt okej för vissa "journalister" att dra hela vårt statsskick i smutsen bara det gynnar deras personliga intressen.

Det går bra att förtala vårt statsskick. Detta som vi har skapat i demokratisk ordning. Där avslöjar sig journalisterna som medlöpare med vänstern, som länge ha velat ändra vårt statsskick och nu har fört en lång kampanj för att göra detta.

Märkligt nog så kan således sk "journalister" liera sig med en gangsterkung, som numera inte ens bor i Sverige och ta till sig fabricerade "bevis" för att gynna sina egna intressen av att tjäna stora pengar.

Detta kommer att fortsätta nästa år då en bok om gangsterkungen kommer ut och där finns många fler bilder enligt uppgift. Dessutom så kommer den förmenta älskarinnan till kungen att själv producera nästa alster.

Allt handlar om att få så många miljoner det bara går ut av detta. Att vi som folk inte inser att det är vi själva som dras i smutsen. Vårt sätt att styra landet, som vi har beslutat om själva sedan 1809.

Kungen har ingen makt, utan är vår representant för oss som folk och land.

Här har jag tidigare skrivit om detta. Och här och här.

25 december 2011

Kungen tackade alla som har stött honom och hans familj under året i sitt traditionella jultal. Jag tar åt mig. Här är hela kungens jultal.

4 kommentarer:

 1. http://oldwolf-vindenviskarmittnamn.blogspot.com/2011/12/kungajakten-ett-hogmalsbrott.html

  God Jul och 'gott Nytt År

  SvaraRadera
 2. Vad kungen än har gjort har jag heller monarkin än en vald politiker som ska representera oss. Sverige säljer bättre utomlands med ett kungahus. God Jul i stugan!

  SvaraRadera
 3. Parnassen: God Fortsättning på er! Visst är det så att ett kunghus har en särskild betydelse i dessa tider, när allt går fortare och fortare. Några traditioner kan vara bra att bevara.

  SvaraRadera