onsdag 14 december 2011

Barnflickan fri

Jo jag skrev om detta i slutet på november och nu är det ett faktum. Hon blir fri efter åtta år.

Det anses inte att det finns någon risk för återfall och hon har ett socialt nätverk. Vi får väl hoppas att hon insett att Knutby var och är en sekt.

2 kommentarer:

  1. Hon styrdes av Helge Fossmo??????????? skriver du tidigare inlägg. Kanske var det på ett annat sätt? Men kvinnor är alltid offer och män är alltid gärningsmän i nån form. Eller?

    SvaraRadera
  2. FV: Du brukar inte läsa min blogg va? Jag tillhör dom som säger hela tiden att det har gått för långt med offertänkandet runt kvinnor. Om du kollar tex inlägget "Channel 4 News citerar mig" så ser du. Eller "Julkalendern antifeministisk" tex. Står till höger i bloggarkivet för december.

    I barnflickans fall så styrdes hon konkret av Helge Fossmo eftersom han hade inbillat henne att det som han skickade över mobilen till henne var från Gud. Och hon hade redan tidigare i sitt liv blivit itutad att Gud styrde allt. Detta var och är en sekt, som jag sade och sektmedlemmar kan råka illa ut. Inte bara i religiösa sekter utan också i politiska sammanhang. Tyvärr har vi människor den kapaciteten att lura och bedra och bli lurade och bedragna.

    Behåll dina bokstäver FV när du kommenterar och läs vidare i bloggen, så lär du dig vad jag står för.

    SvaraRadera