fredag 2 december 2011

Juholt hos Skavlan

I kväll kommer "Åsa-Nisse" (Liza Marklunds benämning) att framträda i SVT och där säger han att han är en tävlingsmänniska och att han inte låter barnen vinna, för att de är barn.

Nä han har alltid slagit dem så hårt han någonsin har kunnat. Vilken trevlig pappa! Fast nu är de så stora att han får tillbaka. Han vinner inte längre. Rätt och lagom.

Tidigare i år har han påstått att han är sambo med sina barn. Inte bra.

Ja, så "skämtade" förre socialdemokratiske näringsministern Björn Rosengren om att Juholt måste avgå. Visst. Och Carin Jämtin hade planen klar för hans avgång, men det var också ljug, säger hon.

Och så avgår Håkan Juholts pressekreterare av personliga skäl. Juholt har varit så underbar att samarbeta med. Dan Svanell vill bara ägna sig lite mer åt Immanuelskyrkan. Det är därför se som det blir som det blir.

Inte stärks Håkan Juholts ställning för att Rosengren låter munnen gå som DN tror. Nä.

Mycket skrik för lite ull, som gumman sa som klippte grisen.

PS. Eftersom jag fyller år i dag tar jag bloggpaus nu. DS.

9 kommentarer:

 1. Det som har hänt har hänt. Juholts rykte och goda namn är i gungning. Att stoppa detta är som att stoppa en snölavin.
  Juholt sa tidigt: "JAG känner mig inte sliten." Men det finns andra vänsterblocksanhängare som känner sig slitna och utslitna, trötta och desillusionerade.
  Snälla Juholt: AVGÅ! vi behöver ett socialdemokratiskt parti och tack vare dina missar har vi snart inget sådant parti kvar. Starta ett eget parti!

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen!
  Tack för ditt arbete med en läsvärd blogg!
  /Catarina

  SvaraRadera
 3. Världens problem beror inte på svaga ledare utan på motsatsen2 december 2011 kl. 23:27

  Det är synd om Håkan! Han försöker spela som Zlatan trots att han är en enbent vänsterback från Oskarshamns AIK. Han säger en massa saker som ingen tror på. Han är väl som alla andra och förlorar medvetet mot sina barn för att de ska bli glada, inte för att de inte ska bli ledsna. Både Skavlan och Ullman såg uppriktigt undrande ut och vilken snyting han fick av Ullman. Jag tror inte att det är kört för Håkan, men om han inte tar sig samman kommer mp att bli lika stora som s. Vad gör vi då när Fredrik och Anders lagt av och den stora oredan bryter ut på allvar?

  SvaraRadera
 4. Juholt är stendöd som politiker. Det känns plågsamt att säga så men det är sanningen.
  Han kan säkert vara nyttig i försvarsutskottet, även om jag kanske tvivlar litet på det efter alla turerna i Libyenaffären. Även på sin mammas
  gata tycks han skjuta från höften som annars inom politikens huvudområden. Juholt är ingen otrevlig karl, han är säkert rätt populär hemma i Oskarshamn. Men i rikspolitiken är han en obotlig pratmakare för att inte använda långt mer ärekränkande karakteristika. Måtte hans tid som s-ledare inte bli så lång.

  SvaraRadera
 5. Mycket kan man säga om Liza Marklund, men Åsa-Nisse var en bra beskrivning av Juholt. Det tycker jag stämmer. Och ja, han är stendöd som politiker. Han har ingen självinsikt och att se han på Skavlan var pinsamt igår.

  SvaraRadera
 6. Jösses så mycket gnäll. Tycker inte alls att Juholt var särskilt pinsam eller dålig. Däremot mycket mer allvarligt. Få kan stå pall för alla de tuffa frågor som HJ får var och varannan dag och han är tillgänglig, vilket kan inte kan säga om t ex M-politiker. Reinfelt och Borg håller sig ALLTID undan media om det är något som kan tolkas negativt. Det om något borde kritiseras. Vi har en statsminister som ofta vägrar att kommentera och framstår som blek och feg. Och media ligger inte på utan låter honom komma undan. Var finns kritiken om vår osynliga statsminister och M:s kopplingar till Carema och Attendo?

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott
  Det var väl 25+ du fyllde?!

  SvaraRadera
 8. Catarina: Tack för berömmet och tack för gratulationen! Det var en fin och trevlig födelsedag och även dagen efter var härlig. Familjen är bäst!

  SvaraRadera
 9. Zogega59: Tack för efterskottsgratulationen! Visst det var 25plus!

  SvaraRadera