lördag 21 juni 2014

Låt alla komma in!

UPPDATERAT
Vi i vårt land kan ta hand om alla flyktingar. Vi är världsbäst i Europa på att göra det. Senast gick vi om Tyskland. Men i hela världen är mer än 50 miljoner på flykt. Inte sedan andra världskriget har så många flyktingar funnits i världen. Vad beror då detta av? Jo det är de missnöjda i världen, som krigar för Gud och fosterland fast det numera heter Allah och hans vilja. Det pågår en gigantisk kamp för att det finns gamla profetior om att det ska uppstå ett nytt rike och en stor och rättvis man ska styra detta rike och huvudstaden ska ligga i Jerusalem. 

Människor lever av detta och menar att detta ska utspela sig i verkligheten. Som av en händelse körde TV Ivanhoe från 1952 i går. Den filmen handlar om hur det var när kung Rickard Lejonhjärta saknades i England för han var i det heliga landet och krigade. Under tiden styr hans onde bror Johan riket och även Robin Hood är inblandad på ett hörn. Samt ett par starka kvinnor, en saxisk prinsessa Rowena och en judisk medicinskt örtutbildad kvinna Rebecka, som anklagas för att vara häxa. Detta var på 1100-talet och längre än så har vi knappast kommit i världshistorien.

Allt ligger och lurar i det omedvetna hos människor. Ingenting försvinner någonsin, utan det måste lyftas upp i medvetandet och gå över till en högre nivå hos nutida människor för att detta ska ske. Expressen kör en serie om den medeltida rättsskipningen som finns i Albanien. Blodshämnden därifrån har spritt sig till Sverige och Borås. En tolvåring föll offer senast. Här skrev jag om detta när det hände. Och här. 
Fel bild av paradiset. De är ju nakna!
Det var en baptistkyrka, Bodakyrkan, som gömde familjen och denna familj lever fortfarande gömd i Västsverige på hemlig ort. Inuti dessa människor har det inte hänt något sedan tusen år tillbaka. Allt finns där bevarat i en ursprunglig syn på sin egen klan och andra klaner. Och dessa föreställningar är starkare än allt annat runt omkring. Därför måste de fly från sitt eget land. Och de kristna måste enligt sin humanistiska tro gömma dem. Självklart!

Jag undrar hur det är med bombmannen, som hotade både socialdemokrater och moderater i förrgår i Stockholm, för att han inte hade blivit bra behandlad när han sökte asyl. Uppenbarligen så fanns det en intressant adress här ute på Värmdö, där husrannsakan gjordes. Han har förmodligen också hållits gömd. Men Sverige kan naturligtvis ta emot alla som vill komma hit. Låt honom stanna genast! Inget straff behöver heller utdömas. Ingen ska behöva gå så långt som att bombhota huvudstaden och de två största demokratiska partierna för att få stanna i vårt land! Det gör ju enbart att splittringen i landet blir större. Vi behöver enhet!

Och att det finns massor med omskurna flickor och kvinnor i Sverige är väl inte så konstigt. De är nytillkomna svenskar så dessa seder lever kvar. Helt och hållet i Somalia, där 98 procent av kvinnorna är omskurna, och på andra ställen i Afrika. Vårt land förvandlas också enligt dessa urgamla seder, för alla som kommer hit är omedelbart svenskar. Vi kan inte fördöma afrikaner för att de omskär flickor. Eller ens pojkar. Varken muslimer eller judar ska behöva ändra sig. Vi måste godta alla seder som finns i världen för vi är så få bara någon procent av befolkningen i hela EU. Inte kan vi pracka på andra i världen våra lagar eller regler? Demokrati betyder att majoriteten bestämmer. Inte vi. Det vore kolonialism i en ny tappning.

Jag tycker vi ska öppna våra gränser helt. Och inte längre tycka att det bara är de som slänger sina papper och ljuger ihop historier, som ska komma hit. Det är en märklig föreställning vi har om att kunna förvandla alla i världen till hederliga och kristna svenskar. Låt helt enkelt alla komma in! Desto fortare omvandlas vårt land på fredlig väg och vi kan själva förvandlas till något helt nytt. Världen kommer att bli en enhet på sikt och Sverige kan gå före och visa hur det ska se ut. Det räcker inte med att ta emot drygt 100 000 utifrån kommande per år. Det går för sakta. Låt alla komma in!
22.6.2014
Hurra många fler än beräknat söker sig hit som flyktingar! Vi är så glada över att vi ses som det bästa landet i världen för flyktingar. De flesta kommer från Syrien och Eritrea! Välkomna alla! Äntligen så kommer vi att skifta skepnad i Sverige! Inte längre vitt, vitt, vitt vart man ser. Utom på vintern förstås. Så underbart!
5:17
Och Bert Karlsson är bara bäst! Han startar flyktingmottagning fast tingsrätten går emot honom och ger Åtvidabergs FF rätt till elevhem! Fantastiskt! Nu måste drygt 150 flyktingar flyttas. Åh så tråkigt, men det ordnar sig säkert. Stackars flyktingar utkörda av en fotbollsklubb. Men Bert Karlsson ger sig inte. Heja Bert! Här i Hanöhus kommer också flyktingar att flytta in. Tack vare Bert!

12 kommentarer:

 1. Kommit längre än 1100-talet?
  Varför skulle vi det.
  Det väsentliga fanns ju redan då!
  Hört talas om Abe'lard och He'loise?
  God fortsättning på midsommaren.
  Härligt klart väder i morse med 10 plusgrader, rentav.
  Nu stormade min hustru ut för 5 minuter sedan och bärgade tvätten.
  Omväxling förnöjer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra att hon inte behövde storma in för att något exploderade i närheten, vilket hände grannarna till bombmannen på Värmdö häromdagen. Inte lätt att hyra ut uthus numera. Dock vill grannarna vara anonyma. De vill inte ha hela världspressen bakom knuten. Förståeligt. Vi är väldigt internationella annars här på Värmdö. Inga fördomar mot bombmän heller. Alla är välkomna!

   Radera
 2. För alla som undrar: det var en galning som häromdagen tänkte spränga både moderaternas och socialdemokraternas högkvarter i huvudstaden i luften. Han lyckades stänga ned halva Stockholm under fem timmar. Han har tagits om hand här på Värmdö och bott i ett uthus. Som sagt inga fördomar här inte.
  http://annhelenarudberg1.blogspot.se/2014/06/galningarna-gar-losa.html

  SvaraRadera
 3. Eftersom han ville bomba dom 2 största präktigaste mest demokratiska partierna,Socialdemokrater och moderater. Så måste det väl vara odemokratiska sverigedemokrater som hyste in honom ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har du förläst dig på Aftonbladet. Kvällstidningar hittar på när de inte har några fakta. Har själv råkat ut för det när en reporter ljög ihop en historia om en av mina söner. Särskilt i internettider så försvinner allt så fort i ruljangsen och nya historier måste till. Här finns inga sverigedemokrater, bara en lastbilschaffis jag känner (han är snäll han räddade vår hund en gång) och han har inte det där uthuset.
   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19091962.ab

   Radera
  2. Fel av mig. Det måste så klart vara miljöpartister som gömde honom.Dom har ni säkert gott om,och dom vill ju ha fri invandring.

   Radera
  3. Äh vi har inte så värst mycket sådana heller. Utan de flesta är moderater och sedan kommer socialdemokraterna i antal. Kanske därför han skulle hota dessa partier. Han kanske inte begrep att det inte var kommunen som stoppade hans asyl. Här kan du se valresultatet 2010 för Värmdö:
   http://www.val.se/val/val2010/valnatt/K/kommun/01/20/

   Radera
  4. Ja det var en stor övervikt för moderaterna ser jag. Då bodde han väl hos ett par där den ena är moderat och den andra är sosse. Dom kanske försökte utnyttja stackarn som gratis arbetskraft,och så ville han hämnas :)

   Radera
  5. Jo säkert ha, ha. Nä det var ju hans kompis som tog hand om honom. Han skulle hälsa på en vän, men sedan blev det asylsökande av det hela. Det bor både judar och kristna sedan förut i det här landet. Ju. Förvirrad stackare. Tyvärr.

   Radera
 4. Jag fick någon kommentar om att jag var "livsfarlig" om jag verkligen menade det som stod ovan. Nej det är verkligen att överdriva min betydelse. Jag beskriver enbart hur verkligheten ser ut så att alla ni andra ska kunna ta in den. Nu på morgonen domineras nyheterna av att Sverige är så dåligt på integration och att vi måste kräva att kommuner tar emot flyktingar. Hur många orkar vi ta emot? De utrikes födda har ökat till mer än 20 procent av befolkningen. Då menas att de är födda utomlands eller har båda föräldrarna födda utomlands. Förr räknades också min son dit, som har en förälder född utomlands. Om man räknar så blir procenttalet naturligtvis mycket högre. Hur ska ett land kunna ge alla fina jobb och höga löner? Nej det går inte. Även om man har hög utbildning så kan man inte räkna med det. Inte ens om man som svensk flyttar till USA eller England. Det finns en hierarki i alla länder, men i Sverige ska den inte finnas. Allt ska vara platt. Det är fullkomligt omöjligt och när regeringen låter alla komma hit så brakar allt fortare. Det är den borgerliga regeringens straffkommendering för den kommande socialdemokratiska.

  SvaraRadera
 5. Så sitter folk och beklagar sig att SD får fler och fler röster?! Är det så jävla konstigt? Det spelar ingen roll hur många fåntrattar, knasstar och idioter det finns i det partiet, det är inte på dem som folk lägger sin röst, det är emot lögnhalsarna i de andra partierna man röstar emot. Man röstar emot att ena veckan så talar man om hur bra all invandring är i Sverige, det kostar inget och är bara positivt för att veckan efter beklaga sig att det inte är fler EU länder som vill dela på "BÖRDAN"!

  Hur kan något positivt och lönsamt hel plötsligt vara en börda???

  Vi har nästan högst asylmottanade i Europa samtidigt som vi har sämst integration och så finns det partier som har mage att påstå att det är rasism att vilja prata om hur detta ska gå ihop, både mänskligt och ekonomiskt! BAAAAHH jävla pajaser!

  Jag vet flera som tidigare sa att de aldrig skulle vilja rösta på SD p.g.a. deras bakgrund och deras korkade företrädare, men idag börjar de att luta mot att proteströsta på dem. Precis som Nils Lundgren beskriver på sin blogg: http://ekonomlundgren.blogspot.se/2014/05/eu-valet-visar-inte-att-medborgarna.html så är det proteströstande.

  Jag tror (och hoppas innerligt) att de självgoda i riksdagen får sig en sjuhelvetes näsbränna i höst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo min styvfar sade redan 2010 att han tänkte proteströsta på sd. Vet inte om han gjorde det. Han var sjuk och dog senare den vintern. Men det är klart att människor proteströstar på sd och också på fi. Det är män mot kvinnor nu igen. "Flyktingmottagandet är en angelägenhet för hela landet". Vi måste dela denna börda precis som om det var världskrig nu igen. Det är religionerna som står mot varandra precis som de har gjort i tusen år. Meningen är att människor ska utvecklas till en högre nivå, men det brukar knappast gå utan mycket lidande. Tyvärr. Chatt med Svenskan kl 13 med Lars Stjernkvist (s). Ställ de djupa frågorna eller påstå något.
   http://www.svd.se/nyheter/inrikes/chat-med-lars-stjernkvist_3680650.svd

   Radera