torsdag 26 juni 2014

En galen mördare

UPPDATERAT
Hur kan en vanlig tjej, som är född 1989, mörda en kvinna kär i samme man som hon själv? Jag begriper inte hur människor kan bli så galna. Denna mördare, som heter Jonna, bor naturskönt på landet med hästar och hundar och enligt henne själv så var allt förstås vållande till annans död, inte mord. Men om man styckar en kropp så är det väl mord?

På samma gård bor också hennes ex-pojkvän, Jonathan, som hon bad om hjälp när hon hade mördat. Men han nekade hjälpa henne. Dock borde han ha kontaktat polisen omedelbart. Hela historien låter som en billig deckare, men tyvärr är ibland verkligheten värre än dikten.

Ex-pojkvännen satt häktad ett tag för skyddande av brottsling, men släpptes nu på förmiddagen i dag. Dock är han fortfarande misstänkt. Vilken tragedi för unga människor! Svartsjuka är motivet, men det måste ha slagit runt ordentligt för den misstänkta kvinnan, som har erkänt vad hon har gjort. 

Varför dödar man då en rival? Är det inte när man lever i den värld som feministiskt initiativ målar upp, där männen alltid är tuppen på gödselstacken, och det är dessa de stackars kvinnorna ska slåss om. Som om de vore hönor. För en kvinna som vet sitt värde är det inte värt att slåss om en man. Eller som min mamma brukade uttrycka saken: Spring aldrig efter karlar eller spårvagnen. Det kommer alltid en ny!

Här kan ni se huset mörderskan köpte förra året.

27.6.2014
Det är naturligtvis mord när kvinnan har stått och väntat tills porten låste upp sig vid sextiden på morgonen för att komma åt rivalen. Hon har med sig en hammare, som hon slår ned den andra kvinnan med redan i hallen och i bakhuvudet, vilket betyder att den andra försökte fly. När offret är medvetslöst så hämtar hon en kniv i lägenheten och hugger offret tills hon är döende. Sedan lämnar hon lägenheten, men kommer tillbaka senare med en såg och styckar kroppen och lägger den i plastpåsar, som hon tar med i bilen och sedan dumpar i naturen. Efter att hon har sagt på jobbet att hon behövde gå lite tidigare. Offret låg i hennes bil under arbetsdagen. Kan det bli värre? Hon förtjänar verkligen det högsta straffet för mord. Och hur kan hon ha varit så korkad att hon trodde att hon skulle klara sig undan?
7.7.2014
Jonathan är friad av polisen. Han säger att det fortfarande inte har sjunkit in att hans ex kunde göra detta. 

1 kommentar:

  1. Det måste vara en mans fel att detta hände, allt enligt tokfeministernas logik.

    SvaraRadera