lördag 23 november 2013

Martyrerna från Sverige

UPPDATERAT
Ett par män till är döda i Syrien, som var svenska medborgare och kallas nu martyrer för att de dog i kriget och får njuta 72 jungfrur när de kommer till sin himmel. De var från Göteborg och Trollhättan.

Västsverige ha alltid varit värre än resten av Sverige när det gäller att dra iväg. Förut var det KPLM(r) och nu är det muslimska martyrer. Kanske sitter det i väggarna eller ligger i geografin.

De båda martyrerna var födda i Sverige, men hade palestinska rötter. De var studerande här. Så mycket elände som orsakas av andra världskriget fortfarande då FN bildade Israel 1947 för att judarna skulle ha ett eget land. De nu dödade tillhörde båda grupper som har kontakt med terrorgruppen al-Qaida.

Tidigare i år har Moatasem Deeb, 18 år och den äldre brodern Hassan Deeb, 21 år dött i striderna i Syrien. De syns nedan på bilden. De var ursprungligen från Libanon. Här har jag tidigare skrivit om islamisterna som åker från Sverige för att bli martyrer.
9:03
Här har TT hittat en nästan svensk från Libanon som också har dött i det heliga kriget. I ett självmordsattentat i Beirut. Han var inte här så länge. Det är värre med killar som är födda, uppvuxna och studerande i Sverige, men som ändå faller offer för denna vansinneslära.
15.45
Titta på den här ryska videon så lär ni er vad vanlig mänsklighet är, att utan eftertanke bara göra det som hjärtat bjuder. Raka motsatsen till att mörda andra människor eller djur. Tack till min äldste son som uppmärksammade mig på filmen. 

3 kommentarer:

 1. Fråga dig varför politikerna och massmedia massindoktrinerar ursprungssvenskarna till att omfamna Islam. Att de arbetar efter en agenda är så uppenbart att det inte behöver ifrågasättas. Istället: Vem/vilka har utarbetat agendan? Varför måste Sverige bli ett islamistiskt land?

  Patrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte så att det finns en plan. Om det är någon som tror att de har en plan är det islamisterna, som tror på världsherravälde vilket är lika tokigt som när Hitler gjorde det eller Stalin. Detta medför krig och krig utrotar dem själva. Så det är en rätt vansinnig plan.

   Har just sagt till en kompis att det finns inga världskonspirationer, som en del tror. Varken i bankvärlden, politikervärlden eller annorstädes. Människor är helt enkelt ofullkomliga och följer det de ser framför ögonen och tror är det bästa att göra i stunden. Och är man med i en sekt så tror man att detta kommer att segra, fast det krävs lite offer då. Människor kan tyvärr hjärntvätta sig själva till att tro på rena dumheter, vilket brukar ha känslomässiga skäl.

   Har en kusin som är med i Jehovas vittnen och de är ju utvalda och väntar på Jesu återkomst. Hon hoppas det sker innan hon dör. Jag förstår varför hon är med där för hon var fattig och sjuk som barn och har ännu inte kunnat försona sig med detta utan tror att Fadern i himlen ska ställa allt till rätta. Så att hon får revansch.

   Radera
 2. När min mamma var ung på 1930-40-talet så var hon en gång i en bokhandel i Göteborg och hörde en kvinna som frågade expediten på bred göteborska"har ni något om kerrleken å ökknen".Så kallade shejkromaner som handlade om kvinnor som träffade liderliga shejker var ju populära förr.
  1920-talets store filmcharmör Rudolph Valentino.Vad hette hans mest populära film? Jo den hette Shejken.

  SvaraRadera