lördag 9 november 2013

Borgström försvinner åt vänster

Advokat Claes Borgström tycker socialdemokraterna har blivit högervridna sedan Mona Sahlin slutade och går nu istället med i vänsterpartiet. Där ska den nya feministiska vågen starta. Men varför ska de ha en man som ankare?

Advokaten försvarade Thomas Quick/Sture Bergwall, men lyckades inte något vidare under de fem år han gjorde detta. Dessutom tycker han att han har en kollektiv skuld för våld mot kvinnor och har varit positiv till en särskild mansskatt.

Han står bakom den långa och utdragna processen mot Julian Assange som försvarare och det var han som övertalade överåklagaren Marianne Ny att öppna fallet mot Assange om våldtäkt, vilket tidigare hade lagts ned.


2 kommentarer:


  1. Sossarna drar antagligen en suck av lättnad när de blir av med vad som måste vara en av Sveriges mest inkompetenta advokater i historien. Kan varmt rekommendera Dan Josefssons bok "Mannen som slutade ljuga" där Brogström figurerar. Skrämmande läsning.

    SvaraRadera
  2. Ja och den s-märkte Thomas Bodström (som han jobbar ihop med) tyckte ju att det var hos kommunisterna han hörde hemma.

    SvaraRadera