tisdag 3 september 2013

Prinsessan Madeleine är gravid

Det meddelas på hovets hemsida. Barnet är beräknat att komma i början av mars nästa år. Grattis till detta fina par!

Det blir en sprallig unge för nästa år är Hästens år i kinesisk astrologi. Det innebär att detta barn blir charmigt, populärt och lynnigt. Det kommer också att bli vackert. Så klart. Och hårt arbetande plus lojalt.

Dessa barn blir mycket sociala och bra på att konversera. Samarbete med andra föredras i yrkesvalet. De är också tävlingsinriktade och vill vinna till varje pris. De tycker om frihet och är energiska och kämpar hårt.

Det låter som både mamma och pappa. Gener påverkar kanske?

Här skrev jag om prinsessans bröllop! Och här meddelar prinsessan sin graviditet på facebook. De känner sig välsignade och kan knappt vänta på att bli föräldrar! På engelska.

6 kommentarer:

 1. det var därför de var så snabba att gänga sig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej så var det inte. De är fertila dock. En kvinnas graviditet räknas pågå mellan 259 till 280 dagar. Det räknas som normalt. Här skulle det bli kring 270 dagar.

   Radera
 2. De har sex alltså? OCH ger valuta för apanage, ger veckotidningarna en skjuts! "För Sverige i tiden" pappa kan vara stolt=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det var nog en stråle från Guds himmel som åstadkom detta. ;) Madeleine får inte något apanage om hon inte jobbar för Sverige. Inte maken heller. Så det är helt gratis detta och spekulationerna pågår om lilla barnet ska ingå i successionsordningen eller inte. Var ska det födas och vilken nationalitet kommer det att få? Morfar kungen gillar barnbarn, så det blir kul för honom, vilket som.

   Radera
 3. Jaha,nu får vi tugga på denna pyramidala händelse allt framgent. Det blir inga gratulationer förrän barnet är fött även om pressen kommer att trötta ut oss med skruvade artiklar om graviditeten under gång. Hå-hå-ja-ja!

  SvaraRadera
 4. herregud, vem bryr sig?

  SvaraRadera