lördag 10 augusti 2013

Hjälp till att ta fast rånarna!

Här kan ni läsa om Roland Carlssons dotter, som brutalt slogs ned av fem män på eftermiddagen den 7 augusti i Göteborg. Knytnävsslag träffade henne både i ansiktet och på kroppen. Hon är 19 år. Så här skriver han:

"Hon fick även ta emot en hel del sparkar och slag i magen och benen då hon låg hjälplös på marken. De rånade henne på de pengar hon just tagit ut ifrån en automat samt hennes bankomatkort.
Som avslutning spottade de på henne där hon låg svårt chockad på marken.
Detta utspelade sig på Onsdagen den 7/8 på Drottninggatan strax intill Arkaden i Göteborg omkring 14.00-tiden.

Har Du/Ni sett eller hört något så snälla Ni kontakta POLISEN I GÖTEBORG.
Alla tips/information är av stort intresse!

Varma hälsningar Julia, hennes Mamma och Pappa samt hennes chockade och ledsna syskon.

OBS!!! Vi vill absolut inte hänga ut en viss folkgrupp pga deras ursprung,
men detta var faktiskt Somalier."


Roland Carlsson bor i Värmland i Grums och är inte rasist eller sd:are. Han vill byta regering nästa år och håller således på vänsterfalangen bland partierna. Men han vill naturligtvis inte att hans dotter ska råka ut för våld och rån på öppen gata en vanlig onsdag eftermiddag i Göteborg.

Somalier är en utsatt invandrargrupp: 
Omkring 32 000 somalier fanns det år 2009 i Sverige enligt SCB. Under 2012 sökte drygt 30 000 somalier uppehållstillstånd i Sverige. Drygt 80 procent av somalierna i Sverige är arbetslösa. En av fem unga somaliska män i Göteborg är inblandade i minst ett våldsbrott under en tvåårsperiod. Somalier är svåra att integrera i det svenska samhället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar