onsdag 24 april 2013

Lill-Babs på Dramaten!

Nej hon fick inte uppträda där, men hon var där och såg en föreställning. Det var väl på tiden när människan är 75 år. Missförstå mig inte jag gillar henne. Det är inte det. Så uthållig som hon har varit.

Minns att jag trallade på hennes tini-wini-polka-dot-bikini eller vad den nu heter när jag gick i realskolan (finns inte nu). Men eftersom jag själv är uppvuxen i Stockholm kommer jag inte ens ihåg när jag var på Dramaten första gången. Men Operan minns jag. Det var Carmen, som min pappa tog med mig till och innan dessa var det Lille Petters resa till månen.

Och Stadsteatern gick vi till för att skolan tog med oss dit. Det var när de spelade Erik XIV och det måste ha varit 1960. Jag har tagit med åtminstone en son till Dramaten för att se Peter Pan. Då frågade han om det var ett slott. Det såg väl ut så för en sexåring så mycket guld som fanns på väggarna.

Ja tänk det är olika som det faller sig med livet, men så bra att Lill-Babs äntligen fick komma iväg till Dramaten särkilt inbjuden av Krister Henriksson till den sista föreställningen av Doktor Glas. Och Cecilia Hagen tycker att Lill-Babs ska få en huvudroll i en föreställning på Stora Scenen. Men det tror jag inte riktigt på, men den som lever får se. Vore kul dock!

Så har hon också släppt ett eget kändisvin. Det heter Lill-Babs förstås! Är ett vitt vin.
28.4.2013
Dessvärre har hon också förlorat sin yngre syster till cancer. Så är livet. Begravningar och glädje om vartannat i den åldern. Så ta vara på livet medan det finns! Här är Lill-Babs gästbok. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar