lördag 20 april 2013

De islamofoba krafterna

Det är de som härjar i vårt samhälle och har tagit sig ända in i socialdemokratiska partistyrelsen om man ska tro Omar Mustafa. Men enligt denna partistyrelse så var det muslimerna själva som det blev oväsen på när han hade blivit invald.

Det var de som skickade mejl och ringde till Veronica Palm för att påpeka att denne man företrädde inte dem. Och han ville inte lova att inte bjuda in antisemitiska krafter i fortsättningen heller enligt Palm.

Samma förvridna världssyn, som handlar om jihad och krig mot kristna och judar har gjort att bomberna sprängdes i Boston Marathon och gjort att en bomb gick av i förtid i julhandeln 2010 i Stockholm. Att bli kallad islamofob kan vem som helst råka ut för numera. Det betyder inte något särskilt utan tas till när argumenten tryter.

Tack och lov är den 19-årige brodern nu gripen i Boston. Han finns på sjukhus allvarligt skadad. Jag hoppas verkligen att han överlever och ställs inför rätta så vi får höra mer om hur tankarna går i huvudet på en sådan ungdom.

PS. Det finns inte något nytt under solen. Anarkister var de som gillade att spränga bomber i början av 1900-talet. År 1965 spelade Sophia Loren, Paul Newman och David Niven i filmen Lady L, som handlar om detta. Tänk att det gick att göra komedi av bombdåd. Otänkbart i dag. DS.

2 kommentarer:

 1. Vet inte om det hela är en parodi eller tragiskt. Man kan bara skaka på huvudet åt den totala förvirringen.
  Han är en snubbe som vem som helst. Sossarna visar verkligen att man gör skinnad på folk av annan etnisk bakgrund :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha. Han är som vem som helst? Så du menar att sossarna är rasister och/eller etniskt inskränkta? Som sd då?

   Radera