torsdag 27 februari 2014

Frank Andersson använder botox

Han börjar närma sig de 60 åren och har en 28 år yngre fru, Jeanette Bouvin, och vill vara lite snygg. Så han tar injektioner med botox. Nästan lite gulligt att han är så fåfäng och har så dåligt självförtroende, precis som om han vore en tjej. Han är känd som brottare för er som inte vet. 

Han har lagt upp en bild på instagram där han får sin spruta. Han menar att man behöver vårda både sitt inre och sitt yttre. Och låter då ännu mer som om han vore kvinna. Men han säger också att det äntligen har blivit okej för killar att ta hand om sitt yttre.

Jag tycker det låter en aning fånigt, skulle aldrig falla mig in ens som kvinna att ta sprutor med botox.  Håller med min mamma som tyckte det var vackert med rynkor. Jag satt i går och beundrade nätlinjerna på mina händer. Dessa båda kroppsdelar, som har varit mig till så god nytta. Nu är huden lite slapp och rynkig på dem. Det gör ingenting alls utan de är bra som de är också med lite krokiga och tjocka korvfingrar. 

Botox är ett gift, som kan vara mycket värre än skallerormsgift, men som används i utspädd form för att förlama muskler. Rynkor uppstår inte eftersom musklerna inte går att använda så ansiktet är stilla. Bakterien som orsakar botox är släkt med stelkrampsbakterien. Inte roligt något av dem. 

1 kommentar:

  1. Vilken fjant! Det enda som behövs är lite örtolja som man masserar in i fejan. Rynkorna springer sin kos och det hela är helt naturligt. Så härligt!

    SvaraRadera