fredag 3 maj 2013

Max får inte vara med

Diskriminering förstås för att en hamburgerkedja heter detsamma så får inte min son vara med i Coca Colas kampanj med sitt namn. Uschimej och fy!

Nä jag driver bara med er. Jag bryr mig inte ett jota om vad dom sätter för namn på sina etiketter. Dricker aldrig läsk.

Men naturligtvis så störtar en islamistisk företrädare fram och ropar rasism och diskriminering. När inte ett läskföretag tar med namnet Muhammed på etiketterna. Tänk vad ledsna alla som heter det ska bli. Men Fatima och Ali blir desto gladare för de är med!

Ja dessa verkar lättare att föra bakom ljuset än Felix som inte heller är med. Vilken svag självkänsla när ett uteblivet namn på en läsketikett kränker. Mahmoud Aldebe var det som ifrågasatte läskföretagets beslut. Det är dock ett rejält kliv tillbaka från att kräva sharialagar, som han gjorde 2006.

Begriper inte varför någon vill ha sitt namn på läsketiketter till att börja med. Det är inte direkt en personlig etikett. Alla får fortfarande betala för flaskorna. Det är en marknadsföringskampanj inte ett demokratiskt beslut i riksdagen.

PS. Jesus är inte heller med av respekt för religionen. DS.

Så här ser det ut på vår tomt just nu. Vitsipporna glädjer oss. De sprider sig mer och mer för varje år om de får vara ifred och slippa gräsklipparen tidigt på året. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar