torsdag 9 juni 2011

Aftonbladet fixerad vid kungafamiljen

Nu smäller de upp en icke-nyhet och får det att framstå som att prins Carl Philip inte kan köra bil.

I själva verket blev han påkörd av någon som ville bli berömd? Eller träffa prinsen? En svart Volvo backade rakt på honom när han stod stilla i bilkö. Fast prinsen tutade och tutade.

Eller var det någon som hade påverkats av senaste drevet från Aftonbladets sida och inte gillade de kungliga? Bucklor blev förstås resultatet. Och de båda förarna var tvungna att prata med varandra.

Det måste man ju när det har hänt något med bilarna. Bra historia att berätta för föraren av Volvon.

Kanske kunde Aftonbladet sluta att vara så fixerade vid kungafamiljen och istället berätta något om verkliga olyckor. Var det inte tolv människor, som satte livet till i olika olyckor med motorfordon i helgen?

Och senast i förrgår så krockade en motorcyklist med en bil här på norra Värmdö plus att en bil voltade ut på en åker. Människor kör alldeles för fort, särskilt här ute på landet.

Motorcyklisten fördes till sjukhus med helikopter medan föraren av den voltande bilen klarade sig. Det är säkrare att köra bil. Motorcyklister blir skadade eller dör.

2 kommentarer:

  1. All press är fixerad på kändisar, speciellt kungafamiljen . värst är väl svensk damtidning

    SvaraRadera
  2. zoega59: Nä riktigt så är det inte... Aftonbladet förföljer dem. De var värst nu i drevet mot kungen och hans familj tillsammans med TV4. Det är politiskt inriktat.

    SvaraRadera