lördag 22 oktober 2011

Vi är fortfarande här!

Domedagsprofeten Harold Camping hade fel igen. Stackarn! Jorden gick inte under och universum smälte inte. Lika fel som han hade om den 21 maj i år. Då han ändrade sig och sade att det hade bara varit en osynlig domens dag. Och den stora undergången skulle ha kommit som i går. Men den enda undergång han verkar kunna förutse är sin egen.

Han har blivit hela världens driftkucku och dragit ett löjets skimmer över den undergångs- och helvetespredikan, som förr i tiden, ja så sent som på 50-talet var legio i kyrkorna. Inte så märkligt kanske eftersom det under 1900-talet såg ut som om människorna verkligen skulle ordna undergången, för sig själva och civilisationen.

Den nu 90-årige Harold Camping fick en stroke efter den förra förutsägelsen och nu hade han sagt att de som inte trodde skulle somna in och aldrig vakna mer. Jaha. Vanligt är också att människor tror de ska bli upplyfta till himlen. Vore rätt underligt om det försvann en massa människor.

Men här är vi fortfarande de flesta av oss. Grattis till alla er som får uppleva lördagen! Gå ut i den sköna naturen, som är så vacker som aldrig förr nu i oktober och njut!

2 kommentarer:

  1. Sakta i backerna!! Nästa undergångsdatum är........................1 jan. 2012...eventuellt.

    kkj

    SvaraRadera
  2. Anonym 15:54: Nä det blir inget då heller...

    http://www.newsmill.se/artikel/2009/03/28/domedagen-ar-inte-nara

    SvaraRadera