måndag 17 oktober 2011

Fyraåringen misstänks mördad

UPPDATERAD

Kan en fyraåring gå in i skogen och dö av sig själv? Det låter inte troligt. Det var inte så kallt så att han skulle ha hunnit frysa ihjäl på de fem timmar det tog att hitta honom.

Inga synliga skador på kroppen säger polisen. Men kvävning behöver inte synas direkt. Men vem har i så fall gjort det? Är det en familjetragedi, som det brukar heta eller en okänd förövare?

Ingen vet ännu. Pojken obduceras och svaret kanske kommer under dagen. Det hela hände i Ljungby i Småland i går eftermiddag. Han hittades hundra meter från sitt hem, ett hyreshus i området Klockargården.

En presskonferens med kommunen är utlyst till nu klockan 15, men är uppskjuten en timme till kl 16. Polisen och sociala myndigheter ska närvara.

Det sägs vara den här familjen det handlar om.

16:30: Jo pojken är mördad enligt polisen och de ber nu allmänheten om hjälp. Socialen säger att det finns ett ärende om familjen.

De bodde tills för något halvår sedan i västra Medelpad, men flyttade hastigt därifrån.

Vila i frid lille pojk! Följ med änglarna till himlen.

18.10.2011 Alla bilder till den två år gamla artikeln i Bohusläningen, som jag länkar till ovan är nu borttagna. Och också till "stormartikeln" i Expressen då mamman födde barn hemma. Nej jag hade fel... här är artikeln om föräldrarna med bild i GT/Expressen.

1 kommentar: