söndag 30 oktober 2011

RIX FM i blåsväder

Fick ni också en handskriven lapp i brevlådan från Grannen, som skrev att "Det är inget större fel på din musiksmak, men ÄRLIGT kl. 03:00 på natten föredrar vi att sova!!"

Och såg ni inte först att det stod RIX FM längst ned eller begrep att det var dom som var avsändaren? För det ser ut som det är skrivet på ett solkigt papper med lite smutsränder från ett linjerat block. Fler har blivit upprörda över detta försök till reklam för en reklamkanal i radion.

Själv stirrade jag på lappen och insåg efter några sekunder att det var ett dumt skämt från en dum kanal i radion, men sur kan man ju bli ändå.

De har nu gått ut med en ursäkt på sin hemsida och hitills fått några hundra kommentarer under ursäkten, av skiftande slag. Lyckad reklamkampanj? Jo om man vill få uppmärksamhet är allt bra, sägs det. Både negativt och positvt.

Jag instämmer med bla den här kommentatorn: "Allt denna kampanj lyckats med är att göra människor förbannade och ni som inte förstår detta har antagligen aldrig varit i kontakt med en granne vars klagomål faktiskt kan riskera att du inte har en bostad."

4 kommentarer:

 1. Ja det är ju alldeles bedrövligt. Min svärmor över 90 år hade också fått detta och blev jätterädd och undrade vad det var.
  Jag själv fick påknackning av den utländske grannen som är tyst som en mus jämt och han sa att han aldrig hade något på så sent. Och jag fick lugna honom med att det var reklam.
  Skandal att man får göra på det här sättet och att reklambyrån öer huvudtaget kan med att lämna ut det här för det är väl Direktreklam som gjort det?
  Arga tjejen

  SvaraRadera
 2. Arga tjejen: Jo det kom med annan reklam och det är bedrövligt att det fortsätter dessutom, i dag ska det delas ut fler sådana här lappar. Alla hushåll i Malmö, Göteborg och Stockholm ska få sådana här idiotiska lappar.

  Jag bor inte i Malmö, Göteborg eller Stockholm utan på Värmdö, men där har de också delat ut detta. Trist!

  SvaraRadera
 3. Så otroligt dumt! Skicka ut utsäkt till all hushåll som fått reklamen!
  Bitan

  SvaraRadera