onsdag 26 oktober 2011

Ät inte p-piller!

Det är det enda jag har att säga om denna neddrogning av halva mänskligheten, som har pågått sedan 60-talet i vårt land. Jag själv åt dem när de kom, men blev helt underlig av dem och slutade så fort jag kunde.

Jag har en släkting som har dött i bröstcancer och hon åt p-piller, bidrog säkert. Denna hormonpåverkan, som kvinnor anses ska utsättas för livet ut helst är helt förkastlig.

Tänk om vi krävde detsamma för männen? Nä, det är det ingen som gör. Dom stackarna ska ju inte påverkas utan ständigt vara beredda att få massor med barn hela livet. Potensen på topp.

Den nyare generationens p-piller är dyrare och farligare dessutom. Blodproppar är inte roligt varken i benen eller i lungorna. Det är alltid två som ska skydda sig mot oönskade graviditeter. Inte bara kvinnan behöver bära detta ansvar.

1 kommentar:

  1. Det finns ju annat att skydda sig mot än oönskade graviditeter. Den som får HIV skulle nog vara jäkligt glad att få byta med den som bara fått ett oönskat barn. Kondom ger bra skydd åt båda parter och har inga biverkningar.

    SvaraRadera