lördag 15 oktober 2011

Håkan Juholt sambo med sina barn

Det påstod han alldeles nyss i TV4. Kan man vara sambo med sina barn? Det låter lite konstigt. Sambo är en av parterna i ett stadigvarande förhållande när parterna är ogifta, men det handlar inte om barnen.

Det var apropå vad han nu är som han trasslade in sig igen angående särbon eller sambon Åsa Lindgren i Stockholm.

Men Håkan Juholt är således sambo med sina barn Anton 18 år och Viktor 16 år. Fast de är skrivna på en helt annan adress hos mamma.

Det Håkan Juholt försökte göra vara att framställa sig själv som en utmärkt pappa, som alltid värnar om sina söner. Han försökte vända kappan så att den passar bättre. För det var ju "kulbon" och "särbon" Åsa det handlade om för inte alls länge sedan. Fast de har bott ihop i flera år.

Omkring 90 procent av svenska folket har inte något stort förtroende för honom enligt TV4. Nä han vränger orden alldeles för mycket. Och befann sig högt uppe i flosklernas värld mesta delen av intervjun med honom i TV4 nu på morgonen.

16 kommentarer:

 1. Looky-looky och simsalabim,
  Juholt kan trolla sig till vad han vill.
  - Bara det passar hans syfte.

  SvaraRadera
 2. Carina-Fina: Fult att dra in sönerna i eländet och försöka utnyttja barnen för att höja sin egen status.

  SvaraRadera
 3. Vi lever väl i en demokrati och har väl rätt att yttra oss som privatperson eller måste vi fråga om lov någonstans?

  SvaraRadera
 4. Förmodligen det närmaste en psykopat man kan komma. En pamp från Sovjet som inavlats - EGOT skiner igenom i varje andetag

  SvaraRadera
 5. Bra inlägg!

  Det jag slogs av igår som avgjorde exakt vad jag tror är huvudproblemet med denne man är när en TV- reporter efter VU-mötet sade att Orback uttalat att Juholt borde går i utbildning hos Ingvar Karlsson, då svarade Juholt med detta otroligt gravallvarliga minspel som endast han kan behärska;
  " Ingvar Karlsson är min största mentor, jag ska ta fasta på vad kloke Orback sade"

  Exakt där å då, ser man tydligt hur han kör "Ekolali" och vändsteker reporterns uttalande så att den blir en sanning som han själv skapat.

  (Eng: echolalia, ecophrasia.

  Meningslöst och oavsiktligt upprepande av vad andra sagt. Ekolali kan vara ett symtom vid katatoni. Det förekommer också vid demens, vid hjärnskada i de basala ganglierna och vid autism)

  Enligt en intervju 22/5 då han redovisade de 800 kärlekstörstiga kvinnor som ville ha honom och, ur vilka han sedan valde sin "sambo-kulbo-särbo-iblandbo" eller vad han för dagen behagar kalla henne även o de BOR i hennes 4:a på 100kvm-
  -ATT "- Jag har delad vårdnad om min yngste son som bor kvar där och jag har lovat honom, eller snarare mig själv, sju nätter tillsammans i månaden" källa ; http://www.expressen.se/nyheter/1.2444517/jag-fick-800-svar-pa-min-annons

  ngt som iofs visar att han hälsar på sin son då å då, men BOR gör han ju defakto i Sthlm å då ska han ju egentligen inte ha ett öre hur som helst.

  Trevlig Lördag!

  SvaraRadera
 6. Barn anses lära sig mycket av det de ser runt omkring.
  Är det på det viset vi handleder dem?
  Om våra barn uppfostras på det viset, kommer de snart inte ens att veta vad ödmjukhet eller ärlighet är. Med ständiga lögner eller förföljelse och slag under bälte… Trist!

  Det är klart att Juholt ljuger. Men de som avslöjade honom visste inte om det sedan tidigare?
  Allt verkar vara någon sorts aiktobleronehämnd… :)

  SvaraRadera
 7. Ett stort grattis till alliansen!
  Med en sån psykopatisk ordbajsare som skall
  företräda socialdemokraterna kan ni se valet
  2014 an med tiiförsikt.

  SvaraRadera
 8. Suck ytterligare ett gäng människor som inte har insett att ni är lurade av sveriges största kvällstidning som har varit väldigt vårdslösa med sin faktagranskning.//Susanna Svensson

  SvaraRadera
 9. DEt är ju uppenbart att hela detta drev beror på att en slavig journalist inte kollat källorna ordentligt. I stället för att peka ut Juholt som fuskare borde aftonbladet gjort ett reportage om de oklara relgerna för övernattningsbostäder för riksdagsmännen. En centerpartist hade ju under flera år fått sammanlaggt 250 000 trots att hustrun också bodde i lägenheten, Han hade tom ifrågasatt det av kansliet men fått till svar att det skulle vara så. När det gäller Juholt är det 100% säkert att han fyllt i blanketten rätt och att han bidogat hyresavi där det klart framgår att det bott två perosner i bostaden. Vad är det för fel at tJuholt poängetar att sönerna bor hos honom när han är i Oskarshamn? De flesta föräldrar har väl i dag växelvis boende efter en skillsmässa, men barnen kan bara vara skrivna hos den ena föräldern, men de tinnbär inte att barnen inte bor hos den adra föräldern också//Susanna

  SvaraRadera
 10. Susanna: Journalister ska inte granska det är det som är felet... ;) Juholt begrep inte ens frågan när han fick den, ifall han skulle verkligen ha hela ersättningen för hela hyran. Det har han sagt. För han skulle ha det som han alltid hade haft det, betalt för hela hyran. Och Juholt har ju lovat sönerna att spendera minst 7-8 nätter med dem i månaden. Det låter inte bra tycker jag. Man får konstiga associationer.

  SvaraRadera
 11. Susanna,

  Om vi nu bortser från hyresbidraget m.m. - även om det är svårt - kvarstår en floskelfontän av stora dimensioner, en vända-kappan-efter-vinden-politiker samt en synnerligen okunnig person som måste förses med en brandofalig överrock (Ingvar Carlsson) för att kunna gå vidare...

  Dessutom sviker Juholt sina partikamrater! Hur länge håller det här?/G.

  SvaraRadera
 12. Juholts problem är han han har ovanan att tala först och (eventuellt) tänka sedan. Dessutom slirar han betänkligt när han försöker rätta till sina grodor i efterhand. Ta bara hans redan klassiska yttrande att "någon annan" ska "ta över" och allt som följde av det!
  Riksdagens problem är att man har en intern förvaltning som fungerar otroligt dåligt. Hur kan man t ex betala både hyrbil och reseersättning för resor som sker samma dag utan att reagera? Hur kan man betala ut hyresersättning till en riksdagsman som uppenbarligen också åtnjuter av förvaltningen utanordnad bostad. En enmansbokföringsbyrå skulle ju enkelt kunna undvika sådana minor. Om denna bristande kontroll beror på att tjänstemännen sitter och hukar för politikerna förutom att politikerna är inkapabla att utfärda tydliga instruktioner för sig själva vet jag inte. Kanske är det båda delarna. Nu måste man hur som helst ta sig i kragen. Låt Riksrevisionen granska det bristfälliga system man har! Befria också före detta riksdagsmän från deras utanförskap!

  SvaraRadera
 13. Herregud det handlar inte om snåriga regler, eller om att ingen granskar reseräkningar och hyresunderlag korrekt, det handlar om att människor blir maktfullkomliga och tycker sig stå över regler och föreskrifter när man träder in i maktens boningar. Särskilt på vänsterkanten verkar man tappa allt sinne för rätt och riktigt. Kanske har man en fattig uppväxt och/eller en avundsjuk inställning till de som har mer pengar. När man så får tilgång själv till stora summor - 100.000:-/mån och liknande - brister distans och vett. Roffarmentaliteten inträffar sällan bland ärvda pengar, oftare bland uppkomlingar och rödvinsvänstern.

  SvaraRadera
 14. Allt handar ekonomiska förmåner och inget annat.

  SvaraRadera