torsdag 13 oktober 2011

Thomas Bodström ny partiledare?

Han lämnar nu sitt uppdrag i kyrkofullmäktige i Nacka. Han säger att han såg vad som hände Marcus Birro, så det är därför. Hur då?

Jo Thomas Bodström har fått massor med förfrågningar från TV och tidningar, plus att han är krönikör (på ledarsidan) i Aftonbladet. Så då ansåg han tydligen att det går inte ihop med att vara politiker. Gör det inte?

Han hade tänkt ta upp det här med Gud och kärleken i kyrkofullmäktige, för han hade sett i sitt jobb som advokat att kriminella när de mötte kärleken hos en partner eller hos Gud så kunde de byta liv.

Men av detta blev det ingenting. Han har inte gått på ett enda möte under den tid han har suttit i kyrkofullmäktige. Nivån är nog inte riktigt den rätta där.

Ska han få en egen TV-show nu då? Eller ingå i ett debattprogram som sidekick? Vem vet. Eller bli ny partiledare för socialdemokraterna? Nog skulle han välkomnas.

7 kommentarer:

 1. Bodström är esset i rockärmen tror jag.

  Jag skulle se fram emot när Reinfeldt ger Bodström en Djurgårdshalsduk när han slutar och avgår, precis som Ohly som just fick en Djurgårds-halsduk av Reinfeldt.

  (s) satsning på järnvägen började ju när de utnämde Bodström till val-lokomotiv i Stockholm. De bör fortsätta på de spåret.

  SvaraRadera
 2. Cuben: Du och jag ligger lite före där.. Carin Jämtin, s, uppmanar nu alla att hålla ihop... och då verkar dom totalt glömt bort varför dom överhuvudtaget sitter i riksdagen, därför att dom faktiskt är valda av väljarna... hela processen är så inåtvänd, så man tror inte det är sant.

  Det framställs som en kamp mellan medier och partiet. Hallå jag trodde det här var en demokrati! Fråga väljarna vad dom tycker om någon som fuskar och bedrar, som nu är polisanmäld också för att han har använt både leasingbil och sin egen bil i stort sett samtidigt och krävt ersättning för båda.

  SvaraRadera
 3. Här är en insiktsfull artikel i Newsmill idag, om parti och demokrati.

  http://www.newsmill.se/artikel/2011/10/13/d-rf-r-r-partiets-st-d-det-viktigaste-f-r-juholt

  SvaraRadera
 4. Läs det här är ni snälla. http://ilsemarie.wordpress.com/2011/10/13/folkdomstolen-mediadrevet-och-sanningen-som-goms-undan/ //susanna

  SvaraRadera
 5. Bodström? Ur askan i elden. Han pysslade med så mycket annat att han glömde arbetet han var vald till.

  SvaraRadera
 6. Helena,Du kan ju ställa upp själv som kandidat till posten som ny ledare för socialdemokraterna. Det är tveksamt om någon skulle ställa upp som motkandidat så Du har goda chanser att få jobbet. Dessutom skulle Du knappast kunna leda partiet så illa att läget försämrades (det skulle i så fall vara en bedrift).

  SvaraRadera
 7. Anonym: Ha, ha jätteroligt, göra en Birro menar du för att få uppmärksamhet. Nä, det räckte med att farmors far var politiker... och satt i riksdagen plus var häradshövding... dessutom så förändras tiderna i rasande fart och det här är alldeles rättvist det som händer nu med detta gamla betongparti, som inte har begripit att de har fjärmat sig från folket och blivit potentater. Detta är vad som händer med alla gamla strukturer, som inte kan förnya sig.

  SvaraRadera