onsdag 26 oktober 2011

Bloggtoppen?

Nä det var ingen sajt som jag brydde mig om. Så där häckade alla kändisar? Och de som ville bli berömda? Varför då? Låter som en jättestor bluffsajt och det var det ju också om den blev hackad.

Hur kommer det sig att ingen upptäckte det? Det hände ju för flera veckor sedan. Att Flashback kunde publicera listor på hackade lösenord, kontonummer och annat. Läser ingen Flashback? Har detta forum ingen övervakning?

Och SVT hjälpte till att sprida lösenorden, som konsumentupplysning!

Internet är piraternas paradis. Nä så är det väl ändå inte, men under den tid jag har funnits där har det vuxit och blivit nästan osökbart. Förr i tiden, läs för några år sedan, kunde man hitta bakåt i tiden också. Det går inte längre särskilt bra. Och inte särskilt mycket seriöst, utan det är den som kan breda ut sig mest, som syns. Den som kan tricken.

Och jag märker att så fort något är på tapeten så söks det på min blogg. Den har blivit historisk på så vis att det jag har skrivit om är nu lagrad information.

Nä gladtiden är nog över vad gäller internet. Här är listan över hackade sajter, som nu har vuxit så omkring 180 000 användare är i farozonen.

Ibland är det bra att bara ha en gammaldags fast telefon, inte en mobil, som hela livet hänger på och twitter? Nä ett fullkomligt idiotiskt sätt att uttrycka sig på tycker jag. Inget att ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar