tisdag 25 oktober 2011

Sverigedemokraterna i bitar

UPPDATERAD:

William Petzäll, riksdagsman i sd, är tvångsvårdad och börjar avslöja sina partikamrater.

Gudrun Schyman har vårdats på samma ställe som Petzäll. Men den här gången togs han in på ett LVM-hem i Varberg. Märkligt det där med drogberoendet hos ytterlighetsmänniskor, eller kanske inte. Båda blev de "vildar" i riksdagen.

Borderline light är kanske rätta diagnosen. Någon som bara bryr sig om sig själv och manipulerar omgivningen så att det ska passa. Som är emotionell instabil och svajar mellan att vara extremt beroende och att nedvärdera.

William Petzäll sitter säkert i riksdagen. Han riskerar ingenting, inte heller som politisk vilde. Det är en gyllene taburett att befinna sig i detta sällskap. Sjukdom är inte grund för att skiljas från sitt uppdrag.

Det han nu avslöjar är vilka som ligger bakom den sajt som ersätter Politiskt Inkorrekt, som lade ned i söndags. Ja, ja det är inte så intressant. Egentligen. Det är väl självklart att de fortsätter och att den rätt godmodiga ton, som stundtals fanns i PI inte kommer att vara kvar i den nya sajten.

Dessutom har sd-are haft tillgång till Expressens och Aftonbladets journalisters mejl och på så vis kunnat skriva nyhetsartiklar. Expressen har gjort en polisanmälan.

Enligt Petzälls advokat är det dock inte han som twittrar och berättar utan någon som har kapat hans konto.

Aftonbladet har också polisanmält. Sverigedemokraterna förnekar allt.

Det kan vara Bloggtoppen, som är skyldig till att ha läckt. Den sajten ligger nu nere. Det var i en attack i september som 94 000 lösenord lades ut på internet. Eventuellt kan det vara de lösenorden, som nu igen har använts. Petzäll är en av de, som finns med där. Jag finns där inte.

Och mamma Annika Petzäll går i god för sin son. Han har inte skickat de de twitter-meddelandena. Han är tvångsvårdad och det är som ett fängelse och finns ingen telefon eller något internet där.

För andra riksdagsmän gick det upp en talgdank på eftermiddagen så de satt och ändrade sina lösenord, fast det kanske inte behövdes.

Bloggtoppen påstår att de inte har upptäckt intrånget fast lösenorden har legat ute på Flashback i flera veckor. Den drevs på hobbybasis. Sajten var till för att få mer spridning på sitt eget budskap på bloggen, så de som ville ha extra uppmärksamhet var med där. Jag var det inte.

PS. Som ni märker så funkar inte räknaren till höger på sidan så bra. Här är mejlet jag fick från dem:
Hi Ann,
There is some network changes going on at our data center right now, the stats may be temporarily unavailable but the widgets will continue to serve, everything should be up and running shortly once the maintenance is completed and your stats will come back.
Cheers,
Christopher
whos.amung.us
DS.

10 kommentarer:

 1. Avslöja...eh...vem bryr sig.
  Borde du inte granska vilka partier som har samröre med Aftonbladet och Expressen istället?
  Eller just ja...det heter ju redan "obunden Socialdemokratisk"...så vari ligger avslöjandet exakt?

  SvaraRadera
 2. Anonym 13:42: Du har inte begripit det grundläggande i samhället. Det är ingen hemlighet vilka som äger tidningarna eller var de står någonstans i politiken. Varför vågar du inte annat än att vara anonym? Fegis.

  SvaraRadera
 3. Ann Helena,

  Bara för att du vill att dina åsikter och ditt tyckanda ska vara tapetserat på Internet för alla framtid så är det inte alla som vill det. Kanske kan man få sparken, eller svårt att få jobb om arbetsgivaren googlar och hittar "olämpliga" åsikter, religion, läggning eller annat. Är det fegt att inte vilja vara offentlig?

  Och hur förklarar du att tidningar långt före internet publicerade anonyma insändare? Var det fegt?

  Jag tycker att exhibitionisters attacker på anonymiteten är både otäck och liknar skrämselpropaganda.

  SvaraRadera
 4. Mikael: Det var väl inte du som var anonym? Så det är inte dej jag klagar på. Jag har sagt hundra ggr att det går att hitta på ett alias om man vill vara anonym. Precis som du har gjort nu. Det går tom att använda sitt eget namn, det är inte så himla farligt.

  Anonyma insändare fanns inte. Det var alltid så att redaktören visste vem som hade skickat in insändaren. Annars blev den inte publicerad.

  Det är ruskigt fegt att inte ens orka hitta på ett alias och hålla fast vid det, så att det blir någon ordning.

  SvaraRadera
 5. Din bloggpost är gravt felaktig du borde läsa Pravdad för uppdatering av fakta, förlåt Aftonbladet.

  SvaraRadera
 6. Brodeur: Jag förstår att du inte orkar mer än rubriken... men läs hela vetja... det hela har utvecklat sig under dagen... lycka till ;)

  SvaraRadera
 7. Jag har inte något konto på de etablerade profilställena, so what om jag skriver under en pseudonym? Den där mentaliteten att anse andra vara "fegisar" för att man inte vill synas som en attentionwhore är rent ut sagt "skruvad".
  En bekant SD-are blev nyligen utsatt för brandattentat som någon arg motståndare utsatt honom för. Ett inlägg

  Du litar på att nätet är 100% säkert och påstår att man förr inte kunde skriva insändare under pseudonym i papperstidningar? Hallå, vakna!

  Sen visade du nyligen prov på dålig timing som inte följer med i medierapporteringen om "skandalerna" i SD. Ingen rättelse, inga ursäkter till SD eller Petzäll. Jag förstår hur det svider i svinpälsen.

  Alla som trott på "Petzälltwittret" blev grundlurade. Problemet med såna som dig är att du inte fattar hur patetisk du framstår i allmänhetens ögon.

  Att vara dum kan man be om ursäkt för och ta tillbaka sina anklagelser. Det har du inte lyckats speciellt bra med. Var är DIN Pudel?

  SvaraRadera
 8. Kära Anonym: Tänk att ni alltid är så urbota korkade... Du kan helt enkelt skriva Kalle, Anders eller Muhammed om du vill under ditt inlägg när du har valt anonymitet för inlägget... och ifall du någonsin återkommer hit så använder du samma igen... eller något helt annat. Det blir alltid så urlöjligt när de anonyma härjar... och tanken har säkert aldrig slagit dig att också blogganvändaren kan hålla på och skriva egna kommentarer anonymt... för att få igång en diskussion eller för att dissa motståndare... jag gör det aldrig , men jag misstänker att en och annan håller på så...

  Är du fullkomligt urbota korkad... läs innantill så ser du att jag och media följs åt under dagen... det står UPPDATERAD med stora bokstäver högst upp. Vad snackar du om för anklagelser? I en journalists uppgift ingår att rapportera det som händer. Exakt det har den här bloggen gjort. Vad är det som är så upprörande med det?

  SvaraRadera
 9. "Sverigedemokraterna i bitar" Tja... Vilka har tappat 10% av väljarstödet pga. bidragsbrott? Vilket parti har de lägsta förtroende noteringarna sedan man började mäta förtroendet för de olika partiledarna? Kriminelldemokraterna, oj förlåt menar ju socialdemokraterna. Det är ju inte första gången Soc.dem är i blåsväder vad gällande ekonomisk brottslighet. Sen har vi ju den långa listan på valfusk, med förpreparerade vallappar till invandrare. "Här, gå bara och lägg den här i urnan, det är så demokrati går till i Sverige. Har du hört något annat så har du fel"
  Om du hade orkat kolla lite på olika de olika väljarstöds undersökningarna så hade du sett att SD faktiskt går framåt... I bitar? Knappast. Vänta bara tills nästa val, kolla gärna hur det gick i skolvalen för SD. Det blir säkert över 10% 2014. Ps. om du har tid över kan du ju kolla på vilka som skolkar mest från voteringarna i riksdagen, gissa vilka som ligger i topp? Jo, Mona Sahlin har missat 96,1%. Hon har bara varit med på 13 av 334 voteringar. Juholt är 2:a med 59% skolk... Socialdemokraterna har 7 platser på top-10 listan av de som skolar mest. Goda förebilder va? Jo jag tackar... Jimmy Åkesson har ju missat, hur många? 0% han har varit närvarande vid alla 629 voteringar.
  Tack för ordet.

  SvaraRadera
 10. mrcrazybananas: den som lever får se... tror ni har haft era sötebrödsdagar...

  SvaraRadera