måndag 8 mars 2010

Maja Lundgren upprätthåller tonen

Nu läste jag igenom vad för smörja som Maja Lundgrens anhang skvallrar om mig på hennes blogg. Fy sjutton värre får man leta efter.

Jag tänker inte referera det. Bara säga att om man vill missuppfatta och skvallra elakt om en människa så går det alldeles utmärkt att göra det på Maja Lundgrens blogg. Och om man vill ljuga som Tristan gör så går också det utmärkt.

Vilka äckliga skvallerpottor ni är! Fy bubblan, under föregivande av att ni för någon slags högtravande diskussion.

Vilket hemskt elände att Bonnier har dig i sitt stall Maja. För du är uppenbarligen ingen bra människa alls. Jag förstår verkligen diskussionen som var och fortfarande står på internet under ditt namn.

Det ni sysslar med påminner starkt om en diskussion i Dantes Inferno, men det är väl därifrån ni kommer alla elaka skvallrare. Usch tror jag måste gå och duscha. Känner mig besudlad.

Kommentera gärna detta på min blogg, men det vågar ni väl inte era fegisar. Fy fan, säger jag. Era krypande, lismande, inställsamma kryp.

Sanningslidelse sade du, att du drevs av i intervjun med Lasse Bengtsson på TV4. Pyttsan! En lidelse att förvränga sanningen präglar både dig och ditt anhang.

13 kommentarer:

 1. Maja har väl inte skrivit något speciellt om dig?? Jag har gjort det och andra har gjort det, men Maja?? Är du säker på att du hoppar på rätt person, eller smittar Monicas totalförvirring av sig??

  SvaraRadera
 2. Vad menar du att jag ljuger om?

  Om du påstår något sådant som hoppas jag att du i hederlighetens namn också har fog för det.

  SvaraRadera
 3. Ann Helena

  Ovan låter du förresten som en liten snorunge. Hur gammal är du egentligen?

  SvaraRadera
 4. Lilla gumman, "Fy sjutton värre får man leta efter." , det är väl bara att läsa dina inlägg om Maja Lundgren och familjen Bonnier?

  Rekommenderar alla att först läsa Ann Helenas skriverier om Maja Lundgren och sen läsa vad som skrivs på hennes blogg.

  Vad du uppfattar som elakt är ett långt resonemang om intervjun i TV4 ställd mot din bedömningen av den.

  Själv så tycker jag att du framstår som både barnslig, elak och avundsjuk.

  SvaraRadera
 5. Jag undrar bara lite stillsamt vad Maja har gjort dig för stora oförrätter, eftersom du envisas med att hålla på med dina ständiga elakheter.

  Tycker du verkligen att detta är sunt på något enda sätt?

  SvaraRadera
 6. Ja, inte har du varit nån ängel precis Ann Helena. Skvallrat och snackat skit har du varit ganska bra på, speciellt om Maja.

  SvaraRadera
 7. Har ingen aning om något av detta, men stå på dig Ann Helena!
  Sådana som Maja Lundgren och Unni Drougge som uppenbart lider av personlighetsstörningar blir oerhört farliga om de inte ifrågasätts. Farliga för sig själva, farliga för andra. De är så uppenbart histrioniska att det är bisarrt att de ens tas på allvar i den allmänna debatten.

  SvaraRadera
 8. Och plötsligt drogs Unni Drougge in i det hela...?!?!

  SvaraRadera
 9. Kommenterar inte det övriga, bara att Tristan beter sig som en lögnaktig liten chihuahuavalp. Han rycker loss ur sitt sammanhang en kommentar jag inne på Medborgare X blogg gav till en maläten SKP-are med lydelsen: "Vore kul att träffas så kan vi se vem som gråter" och påstår att jag därmed uttalade ett fysiskt hot. Vad han nogsamt utelämnar är att repliken är ett svar på f d SKP-arens tidigare kommentar till mig: "Du behöver inte gråta över MA på varje blogg du hittar."
  Som sagt, sådan är det rabiata gängets "debatteknik". Man undrar vad de skall bjäbba om när MA är borta för ett bra tag. Nå, de har ju alltid dig.
  /Alexis

  SvaraRadera
 10. Alexis, din lilla skällande bandhund. Om du ska citera, bör du väl citera dig på ett korrekt sätt och inte revidera till för del för dig själv, för det är ju ohederligt. Så här skriver du, kl. 15:20 hos Medborgare X:

  "Skulle vara kul att träffas, PV, så får vi se vem som gråter."

  Visst finns det en antydan till hot i detta? Särskilt i ljuset av det i sammanhanget obefogade personangreppet.

  För mig framstår du som en ganska obehaglig människa, om än med bestämda tragikomiska inslag.

  SvaraRadera
 11. Puppy Tristan; jag citerade ur minnet. Vad i hela fridens namn är det för innehållsmässig skillnad på det jag återgav ur minnet och den exakta lydelsen som du haft tid att kolla upp?? Ingen innehållsmässig skillnad alls! Bara semantiskt "vore kul att" i st för "skulle vara kul att" och "så kan vi se" i st för "så får vi se"! Du verkar inte riktigt frisk.
  Och om du skall fortsätta evighetstjat á la PV om mitt svar till honom skall du i hederlig anständighets namn också ta med PVs replik som svaret var avsett för. Det gjorde du inte tidigare i dina beskyllningar och inte i ditt inlägg nu.
  Som sagt; "debatteknik"...
  Lägg av.

  / Alexis

  SvaraRadera
 12. Självklart håller jag på dig, Ann Helena. Du skriver om det riktiga livet och om verkliga människor. Lekstugor finns det gott om, men jag lockas inte av dem.

  SvaraRadera