söndag 11 maj 2014

Så bra att skäggiga damen vann!

Det sade ett barn i går. De får ju säga vad de vill. Personligen tycker jag det var härligt att Österrike vann. Och inte Sverige. Jag gillar Österrike och det hade varit roligt med Nederländerna också. Har ingen aning om hur låtarna går för jag har inte lyssnat.

Men rent allmänt var trenderna skägg och folklåtar tror jag. Rätta mig annars. Och det blev politiskt då Ryssland buades ut och samma land förfasades över vinnaren. Fast han fick tiopoängaren från detta land, men Ryssland har lagar mot homosexuella. Han var väl dragshowartist kanske? Och priset tillägnades fred och frihet, sade vinnaren som om han vore Miss Universum. 
Någon i släkten med påbrå från Tyskland tyckte så här

För övrigt kan man undra vart alla viktiga frågor tog vägen denna kväll. Men det är kanske helt okej att hela verkligheten upptas av sång och musik? Annars brukar ju journalister bara ägna sig åt en liten del av verkligheten och helst då den lilla tårtbit som handlar om konfrontation. Det ska vara sagans dramaturgi även i medierna. Eller var det kanske just detta som avhandlades?

1 kommentar:

  1. Jag tyckte om helylletjejerna från Polen med sina fina folkdräkter och flätor.Finkultur där dom visade opp hur man kärnar smör och stånkar korv på gammalt vis :)

    SvaraRadera