lördag 5 juni 2010

Beatrice Fredriksson var inte gravid

Detta som denna 16-åring antagligen mördades för i Råbyskogen i Västerås visade sig vara en lögn. Hennes mördare tog strypgrepp, slog och sparkade henne och slängde henne mot en sten. Hon hade ett skoavtryck på ena kinden. Det var från hans sko.

Mördaren som kommer från norra Irak tillhör en kurdisk familj där mamman hade blivit förskjuten av pappan och han hade gift om sig. Inte heller ville pappan veta av sin son.

Mamman till Beatrice uttryckte när detta hände att det var ett hedersmord och så var antagligen fallet. Den 16-årige mördaren säger sig inte komma ihåg vad som hände, förutom att han tog strypgrepp på Beatrice.

Jag skulle säga att det blev en ohygglig kulturkrock dem emellan, som ingen av dem kunde styra. Och det måste ha varit en särskilt ond ängel, som intalade Beatrice att påstå att hon var gravid när hon inte var det.

Beatrice Fredriksson jordfästs nästa vecka i Domkyrkan.

3 kommentarer:

 1. Påstå att hon var gravid. Vem vet det? Det måste ju var killens ord. Hon kanske helt enkelt ville göra slut. Och få fick han spader.

  SvaraRadera
 2. Helena: Jo men det kommer också från hennes mamma om jag har förstått det rätt... jävla tragedi iaf

  http://www.expressen.se/Nyheter/1.1980171/beatrice-mamma-det-var-ett-hedersmord

  SvaraRadera
 3. Vore intressant (förskräckande) att veta hur många kvinnor och män som inte bara med pengar fått betala för det mångkulturella samhället utan blivit mördade, misshandlade, våldtagna eller "bara" rånade under de senaste decennierna. Det vågar ingen räkna ut.

  När man överväger en sådan viktig sak som utbyggnad av kärnkraften tvekar de flesta bara det antyds att den skulle kunna förorsaka några dödsoffer alls. Men vid diskussionen om det mångkulturella samhället får man inte ens nämna alla de 100-tals (1000-tals?) offer som krävts, och kommer att krävas. Det går ju inte en dag numera utan att tidningarna rapporterar om kvivdåd, mord, skottlossning, våldtäkter eller skolbränder företrädesvis i eller kring de 156 utanförskapsområdena. Det är oftast tyst om vilka förövarna är.
  //Pops

  SvaraRadera