torsdag 10 maj 2012

Solbränd kvinna anklagad

Jaha hon är solbränd. Jag trodde hon var svart. Precis som att statsministern Fredrik Reinfeldt har sådana gener, så att han aldrig ser riktigt så vit ut som vi andra.

Isabeli Fontana ser inte ut som om hon har legat i solen, utan som om hon är född så där. Eller som att färgen är tillverkad i photoshop. Precis som hennes perfekta former. Men nu ber H&M om ursäkt för att de inte gjorde rätt.

Nästa gång ska de ha med en alldeles vit kvinna, som täcker hela kroppen med kläder, för att inte bli anklagade av cancerfonden i Sverige. Bara ögonen ska synas. Visst vore heltäckande bra för H&M. Det är ju en klädbutik. Och stora svarta klädsjok vore väl bingo för dem?

4 kommentarer:

 1. Isabella Fontana har mer pigment än jag har, men "solbrännan" är taffligt förbättrad i Photoshop. - Det kan jag med 100% säkerhet säga. - För övrigt kan jag också säga: - Du vet väl att SVT debatt numer också "modereras" av IS?

  Sanctus Grobianus

  SvaraRadera
 2. Jaha är det så? Ja jag det finns ju så få företag, som kan moderera. Vi är underutvecklade på den punkten:

  http://annhelenarudberg1.blogspot.se/2011/01/interaktiv-sakerhet-i-varberg.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ann Helena,
            
   Jo, så är det. Fast jag fick naturligtvis inte skriva det på SVT. - Mitt inlägg togs omedelbart bort!
         
   - SVT har till och med gått ut och biktat sig.
        
   http://debatt.svt.se/2012/04/18/redaktionen-modererar-inte-kommentarsfalten/
        
   Personligen anser jag det vara symptomatiskt för vart den svenska yttrandefriheten är på väg och ett oemotsägbart bevis på det demokratiska underskottet. - Och helt ohållbart!
        
   - Skall det vara på det viset så kan "oberoende" media-Sverige inte påtala någon som helst form av trovärdighet när de exempelvis kritiserar Ungerska medialagar.
        
   Sverige är på väg mot en katastrof!
        
   Sanctus Grobianus

   Radera
 3. Sanctus: Trist! Men jag har också märkt att det är svårare att både kommentera och ibland kommer min blogg inte upp heller. När jag länkar. Blev struken nu också på SVT Debatt. Märks att det är samma människor som sitter och stryker på Newsmill.

  SvaraRadera