onsdag 23 maj 2012

Hurra för tiggarna!

Så skönt att de får finnas kvar så att vi kan få känna oss som bättre människor. Ge dem en slant som de kan återvända med till sina fattiga länder och så kan de få känna sig som kungar och miljonärer. Visst är det en fantastisk värld!

Och de prostituerade får också stanna! Hela tre månader. Så att de kan komma hit och tjäna storkovan på alla kåta män och kvinnor. Så underbart! Vi lever i den bästa av världar. Och vi sprider vår bästa värld över hela världen. Så fint!

5 kommentarer:

 1. Skulle vara intressant att veta, hur de har tänkt sig kontrollen av denna tremånaders-gräns.
  Som inresande från "EES-land" är det ju numera bara du själv, som vet, när du klev över gränsen.
  Enda tillfälle jag kan tänka mig, om ngn från dessa "yrkesgrupper" haffats för ( annat, "äkta" ) brott och blivit registrerad.
  Men i den stora floden av "papperslösa" och "vänster-gömda".. Goodby regler!

  SvaraRadera
 2. Vad betyder vänster-gömda? haha. Vilket nytt begrepp! Det var det mest bizarra roliga och knasiga uttrycket hittils må jag säga.

  /DJ

  SvaraRadera
 3. I ett visst annat land satt man de prostituerade på planet hem och ringde socialtjänsten som mötte personen. Och man kallade in representant från soc./polis från Rumänien eftersom de flesta tiggarna var därifrån. Men det är förstås mot alla fina regler. Länge sedan var jag speciellt inbjuden "expert" på en EU konferens om prostitution i EU, men Sverige skickade ingen deltagare - det var så onödigt. Vi lever ju i den bästa av... vad det nu var. (ursäkta spydigheten!)

  SvaraRadera
 4. Ursäkta mig men det är den här regeln som gör att även ni kan röra er fritt. tre månader får EES-medborgare vistas i ett annat land, vad är så konstigt med det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo vi funderar alla på att åka till något rikare land än Sverige och slå oss på tiggeri eller göra något annat kul... ;)

   Radera