måndag 21 maj 2012

Hela gästlistan

UPPDATERAT
Ja till lilla  prinsessan Estelles dop naturligtvis. Så nyfikna vi är på vilka som kommer och tänka sig att respektive pojk- och flickvän i familjen är inbjudna! Sensation, sensation.

Nej jag driver bara med er. Det är väl inte något märkvärdigt alls. Vem som helst borde väl få gå på ett dop, det som är en så fin rit. En hyllning till det nya livet.

Men jag förstår att inte alla får plats i Slottskyrkan. Och att säkerheten för alla fina gäster inte skulle kunna bevaras om vem som helst fick gå dit. Så är det bara numera.

Kreti och pleti får se på TV. Hela tillställningen börjar klockan elva när gästerna anländer och själva dopet är klockan tolv.
12.03
Gud så mysigt. Och vad skönt att slippa vara där. Man ser det bättre på TV. Det är något så lugnande med sådana här ceremonier. Vi behöver dem.
12:51
Och så var det avklarat. Estelle skötte sig med den äran, lite grymtande bara. Men annars var hon hur snäll som helst. Alla tågar ut ur kyrkan just nu.
13:39
Fast nu har jag stängt av TV:n. Det blir lite för mycket svensk damtidning över snacket. Det står upp i halsen till slut. 

4 kommentarer:

 1. Ja verkligen rubbish-trams

  SvaraRadera
 2. Dina inlägg är i nivå med kvällsblaskorna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack jag tar det som en komplimang när det kommer från dej!

   Radera