lördag 12 maj 2012

Klart jorden inte går under

Självklart ska inte jorden gå under i år 2012. Det där är bara nys. Eller något som sekter ständigt hittar på för de är rädda för sin egen död och tror att något flygande tefat ska komma och hämta just dem.

Min bok I ormbärarens tid kommer i höst och den handlar också om mayaindianerna, som vi har vissa genetiska band till. En intressant historia, som handlar om mina förfäder och våra rötter. Resan över Atlanten har inte bara gått åt ett håll.

Redan för tre år sedan skrev jag i en artikel på Newsmill att domedagen inte är nära. Naturligtvis inte. Men vi tycker det är roligt, av någon märklig anledning, att föreställa oss att vi ska gå under allihop. Kanske för att det känns lite trösterikt ifall alla människor skulle försvinna samtidigt från jordens yta. Ingen skulle ju bli lämnad kvar då för att sörja.

Jag vet att ni är nyfikna på att få veta vilket förlag, som ska ge ut min bok. Ni lär får veta det. Jag har fått två böcker utgivna, så detta blir min tredje. Alla är biografiska eller självbiografiska. 

1 kommentar:

  1. Så klart går det mänskliga livet under, kanske till och med hela planeten, men när och hur det sker vet vi inte som tur är. Vi kan lungt planera vidare men lite mer engagemang för miljön och jordens resurser vore nog bra.

    SvaraRadera