torsdag 24 maj 2012

Mordhot ska inte accepteras

UPPDATERAT
Självklart inte. Inte när de är på nätet och framförs offentligt. Och inte heller mot en partiledare. Det slog slint i huvudet på en rappare, vill inte ens nämna hans namn. Och han är uppvuxen i Bagarmossen och skyller ifrån sig på att det hänt så mycket i hans liv.

Han har suttit inne för rån mot en värdetransport och har nu bytt liv och jobbar för Fryshuset med antivåld. Jag avskyr brott, fick nog av dem när jag var liten. Det finns ingen anledning att bli kriminell. Väx upp i stället, för att ta till våld eller hota med mord.

Själv är jag uppvuxen ett par stationer från Bagarmossen och har barn i hans ålder. Alla andra jämförelser uteslutna. Nu ska han släppa en ny skiva. Det var väl egentligen en PR-kampanj då? Det gäller ju att synas och höras i mediebruset.

Att attackera en partiledare känns väl bra, för denne borttappade vuxne man, som enligt egen utsago varit utanför sedan 13-årsåldern. Fryshuset tar avstånd från mordhoten, men inte från den som uttalade dem. Ord betyder något. Kanske dags att lära sig det. Och personen de kommer ifrån bör ta sitt ansvar.
25.5.2012
Gaphalsar som tjatar om BMW. Mindervärdeskomplex försvinner aldrig med prylar. Inte ens hela världen räcker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar