måndag 23 augusti 2010

Offret Anna Ardin

Nu är det bekräftat genom ordföranden i Broderskapsrörelsen Peter Weiderud att Anna Ardin är det ena offret för manschauvinisten Julian Assange. Eller är han möjligen en brottsling?

Peter Weiderud går då automatiskt in i den gamla beskyddande rollen som man. Han har ansvaret för hur Anna Ardin mår. Jaha.

Jag blir så trött på denna kvinnorörelse som absolut självuppfyller det de säger om världen: den är full av det där andra könet: männen, som om de inte är våldsmän så kommer de att bli det.

Med den synen på världen så blir den sådan. Så stark är vår egen föreställningsförmåga att det vi har i våra huvuden som idéer totalt kan ta över hur verkligheten ser ut.

Att göra som Anna Ardin och stänga ned allting, blogg och twitter och sjukskriva sig och dra sig undan världen är det värsta man kan göra i ett sådant här läge.

Men hon är väl lurad av resten av kvinnorörelsen. Indoktrinerad i dess ideologi, frälst av dess lära, övertagen och omvänd av denna sektliknande syn på männen. Stackars tjej!

Och Julian Assange å sin sida kan väl ha lurats av de blonda, kåta bilderna av den svenska kvinnan, som bland annat vår käre Ingmar Bergman har spritt över världen sedan i början på 50-talet.

Jag hoppas vi får veta mer i morgon om var någonstans vi står i denna röra. För helsike Eva Finné gör vår plåga kort och bestäm dig för vilket brott du vill åtala Julian Assange. Så vi får en ände på detta!

54 kommentarer:

 1. En ödets ironi att den som läckte dokumenten om USA i Afghanistan, nu blir "läckt" om p g a rättmätiga men förvägrade krav på kondom vid samlag.

  Och att det land, där PP erbjuder serverplats för "whikiläckorna" att lagras digitalt samtidigt är det land där sexlagstiftningen kan åberopas, när mannen vägrar "kondomera" sig. Att sängkamrater snabbt kan förvandlas till målsägare borde inte bara övergå hjältens förstånd. Vi alla ser nu i sin prydno ett av resultaten av feminazismens urholkande påverkan under decennier. Alltså, en sak som vuxna människor bör kunna lösa sig emellan, ska inte bli en polissak. Hur enkelt som helst: Vill karln inte ta på sig en kondom, ja, då reser man sig upp, tar på sig trosorna och säger: Bye, bye darling!

  Vilket västgötaklimax!

  SvaraRadera
 2. Anonym: Ja det där vet vi inte om det är sant... eller vet du det?

  SvaraRadera
 3. Först beslutar en åklagare att anhålla Assange på en fredag. Nyheten spridsomedelbart till HELA världen. dagen efter upphävs beslutet av en annan åklagare av högre rang. Nyheten om att Assange inte är anklagad för våldtäckt får inte alls samma spridning som den första nyheten. Kolla pressen här i Sverige bara. Sedan försvinner anna Ardin.
  Det luktar mkt illa.

  Frågan är bara: gjorde Anna Ardin detta på grund av en skev mansbild eller på uppdrag av en underrättelsetjänst eller blev hon bara manipulerad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det klart hon som socialdemokratisk palestinavän kontrakterades av CIA! Självklart och logiskt! Inte undra på att sossarna ville ha PR-hjälp i valet av Obamas valrådgivare! Kanske kan de plantera in några kvinnor som ligger med Reinfeldt i nästa valrörelse och sedan anklagar honom för våldtäkt? -Konspirationer, konspirationer, konspirationer =vissa gillar att frossa i sådant!

   Radera
 4. The Guardian skriver bl a följande:

  "In a case mired in conflicting claims, only a few essential events are clear:

  • On Friday last week, Ms A and Ms W together approached police in Stockholm and reported that they had been sexually assaulted by Assange.

  • Both women reported that they had been involved in consensual sexual relationships with Assange, but each reported a separate non-consensual incident of a similar character in which Assange allegedly had sex with them without using a condom."

  http://www.guardian.co.uk/media/2010/aug/24/assange-wikileaks-swedish-prosecutors-charges

  Ms W besökte enligt the Guardians källa läkare i torsdags. Dessutom, enligt senaste uppgifter på Flashback är Ms W dotter till "beskyddaren" av AA... Detta är ej bekräftat, alltså bara rykten. Sammanträffandena är dock slående!

  SvaraRadera
 5. Anonyma: Vi får väl avvakta Eva Finné. Men locket är helt klart på nu i pressen. Och sossarna har ingen tur med sin valrörelse....

  SvaraRadera
 6. Nej, säg inte att den andra kvinnan är dotter till Broderskapsrörelsens ordförande? Och kom båda så långt som att ligga i sängen och så ville Assange äta kolan utan papper?
  Om the guardian skriver finns det säkert substans. Litar mer på dom är på vår press. Ms W är....

  SvaraRadera
 7. Anna A och Ms W är säkert religiösa. Varför skulle dom annars ha connections med Broderskaparna. Och sossar är dom också. Jissenamn!

  SvaraRadera
 8. Helena: Guardian skriver inte om det där senare. Det är rykten... på stan. Men Ms W kan förstås vara någon av herr W:s fyra barn.

  Men helt klart är att offersymboliken har överskuggat dessa båda damers liv. Den finns ju både i kristendomen och i feminismen. Och att det är fördärvligt att betrakta sig själv som ett offer är väl utrett.

  SvaraRadera
 9. Sorry Helena jag läste för fort. The Guardian skriver om att källor nära henne påstår att det handlade om detta. Behöver förstås inte vara sant för det, kan var någon kreativ vän, som har hittat på...

  http://www.guardian.co.uk/media/2010/aug/22/wikileaks-julian-assange-sweden

  SvaraRadera
 10. Kolla: Jag ligger etta på Wordpress. Har aldrig hänt förut! Premiär! Miss E är dotter till Weiderud.

  http://botd.wordpress.com/top-posts/?lang=sv

  Guardian skriver om avdragna kondomer.

  SvaraRadera
 11. Grattis då Helena! Jo Emilie är feminist och kan passa in, fast det vet väl ingen. Eller? Vi kan väl vänta in åklagaren. Mystiskt är det iaf med detta frigjorda sexliv i kulisserna bland de frälsta.

  SvaraRadera
 12. Skratt! Ja, verkligen. Hyckleri kan man också kalla det. Nu ska jag bada. Det har regnat här på fm. Det blåser som fbara f-n. Hönsen är ute och kutar i alla fall.

  Vi får vänta in rättsväsendet. Det blir nog utlösning snart. Kanske västgötaklimax för Ardins del. Hon har ju blivit världskändis men vad har hon på fötterna? Det är nog inte så roligt att ha allt ljus på sig när det kommer till kritan. Vad tror du?

  Miss E W är född 1990 är alltså 20 år. Peter W har fyra barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lösning snart? Ja det har gått två år! Och assange tillåts leka med det europeiska rättsväsendet, och UD "vågar" inte vidta åtgärder mot Ecuadors regering!

   Och Assang är det ingen stake i heller. Han vågar ju inte ens försvara sig i en rättegång för att han är rädd för amerikanarna!

   Radera
 13. EW är född 1984 (enl Ratsit) och alltså 26 år

  SvaraRadera
 14. Jag lärde känna Anna 1997.

  "Men helt klart är att offersymboliken har överskuggat dessa båda damers liv. Den finns ju både i kristendomen och i feminismen. Och att det är fördärvligt att betrakta sig själv som ett offer är väl utrett."

  Anna är den sista personen som passar in på din beskrivning. Har hon anmält har hon grund för sin anmälan.

  SvaraRadera
 15. Anonym 13:21 Jag önskar att du vågade träda fram med ditt namn. Det spelar kanske ingen roll vad eller vem Anna är. För i ett sånt här sammanhang tas man över av organisationen, vare sig det är en sekt eller något annat. Och finns Gud så finns också Djävulen. Den ena klarar sig inte utan den andra.

  När det gäller sexualitet så måste var och en ta ansvar för detta. Det kan inte läggas bara på männen, som om de skulle vara några slags varulvar, som inte kan styra sig. Kvinnor har också ett ansvar.

  Både i feminismen och i kristendomen så dominerar offret. Så är det. I kyrkorna hänger det största offret av dem alla på krucifixet. Det finns mycket skit i religiösa läror. Och feminismen är en av dem. Det märks väl på det dogmatiska predikandet som försiggår.

  SvaraRadera
 16. "Har hon anmält har hon grund för sin anmälan."

  Ja då är det väl bara att bura in honom då.

  SvaraRadera
 17. @Micke z det var allt lite slarvigt sagt av mig. Självklart är det upp till andra att bedömma det. Jag ville bara uttrycka att jag har otroligt svårt att tro att Anna ljuger.

  @Ann. Självklart är det inte så att man inte ska ta ansvar för sin egen sexualitet. Och nej, jag tror inte att män är varulvar som du uttrycker det. Jag tror att enkla situationer kan spåra ur. Och att det inte är drevets sak att döma någon av de inblandade.

  SvaraRadera
 18. Anonyma vän till Anna: Dömda blir dom med eller utan drev. Moraliskt sett så kommer var och en gå efter sin egen moral. Detta kommer alldeles säkert att handla om mer än några som gick till sängs. Det drar med sig mer djuplodande frågeställningar, som jag redan har varit inne på. Enkla situationer? Hur menar du då? Kläm ur dig något nu du som vet.

  SvaraRadera
 19. Stackars Anna som skall förnedras av Assange:s anhängare. En bekräftelse att kvinnor på nätet förnedras på alla möjliga sätt för att de anmäler en man.

  SvaraRadera
 20. Kenneth: Det där tillhör en gammal syn som jag ser det. Ingen går fri från ett sånt här åtal. Vi har ingen jämlikhet det är sant. För väldigt få begriper vad jämlikhet betyder: att ingen är varken mer eller mindre än någon annan. Uttrycket stackars Anna förminskar henne. Och varför ska hon förnedras? Det är en gammal kvinnosyn.

  SvaraRadera
 21. Vägra sex med feminazister!

  Det är vad som kan kallas för ett "kamikatzeligg" eller som ha sex med en osäkrad handgranat.
  Så till grabben får man ge rådet ja!..ja!..ja! visst kondom e bra ....men du!! Om du e typ osäker om tjejen e vänsterfeminist eller så fråga om det först!!Svarar hon ja på den fråpgan så slipper du liksom den största okontollerbara risken. Sen kan du fråga om AIDS och skydd...det är betydligt lättare att få kontroll på!

  SvaraRadera
 22. Man kan inte klandra Anna för att hon gömde sig för världen när det blåste som värst. Det finns gränser för vad en människa tål

  SvaraRadera
 23. Anonym 21:24: Det där är en intressant synvinkel. För man behöver inte stänga av allt. Och hennes arbetsgivare behöver inte gå in som storpappa åt henne. Det är en gammal könsrollsfördelning, där en kvinna blir som en flicka och som sagt pappa ska ta hand om allt. Men i den religiösa sfären så ser det naturligtvis ut så.

  SvaraRadera
 24. Anonym 18:04: Jo det är alltid bra att låta bli att dra in sex i en relation, som inte är så långvarig. Människor tror lätt att det bara handlar om något slags fysiskt sätt att låta kroppen få sitt, men i själva verket är det utbyte av energi på många nivåer. Därför ska man inte ge sig in i ett sådant intimt utbyte utan anledning. Om kontrahenterna har gjort det här beror det på att de har sett varandra som jaktobjekt. Något som skulle fällas för att de skulle få något i yttervärlden. Makt, pengar, berömdhet eller dylikt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det finns ju många som blandar ihop nakenbad, nakenhet, naturism/nudism med sex! I detta s k frigjorda Sverige!

   Samtidigt som det vulgära och sexualiseringen ökat i samhället så har också prydheten ökat sedan 1990-talet och framåt!

   Radera
 25. Det där är sant. Och tack för en bra blogg.

  Pappan

  SvaraRadera
 26. Anna Ardin har precis blivit erbjuden ett utvik i Playboy. Hon sägs överväga sitt deltagande. Nyheten uppdateras löpande!

  SvaraRadera
 27. Anonym: Åh jag älskar en humorist!

  SvaraRadera
 28. Haha... men visst låter det som ett naturligt steg i denna soppa... Kan man inte skämta om saker då är det väldigt nära en total kollaps av hela vår Värld tror jag. Gillar din blogg, ska läsa in mig mer. Ha en trevlig dag.

  SvaraRadera
 29. Anonym 11:49: Tack ska du ha! Ha en trevlig dag (eller kväll snarare) du också!

  SvaraRadera
 30. Bekräftar allt själv på twitter 2 sept 2010
  http://twitter.com/annaardin

  Skickar sin kompis Lena Sundström att medverka som expertkommentator på TV4 nyheterna kl 2200 1 sept 2010.

  USCH och FY !

  SvaraRadera
 31. Har man läst Annas blogg så förstår man att anmälan blir ett naturligt steg om man blivit förbisedd av en man, det är bara följa det okristliga sjustegsprogrammet och på kuppen bli helgonförklad av "femenister"

  SvaraRadera
 32. Jaha, som svenska boende utomlands så får man ju frågan vad det är som pågår i den svenska kvinnans hjärna, kultur osv. Hur kan man följa någon hem och säja ja ja ja och sen efteråt prata med någon som också sagt ja ja ja och tillsammans se polisen? det anses vara väldigt frigjort att kolla vem som haft sex med samma person och tilsammans se polisen.
  mvh Suz Snell

  SvaraRadera
 33. Suz Snell: Mmm det är väl så att svenska kvinnor har rätt att ha sex med vem de vill och sedan i efterhand bestämma sig för om det var våldtäkt eller inte. Men det är inte det värsta med det svenska rättssystemet, utan att mammor kan ta ifrån papporna barnen genom att falskanklaga dem för övergrepp på barnen. Har själv ett sådant fall i min släkt, som jag har skrivit om ett antal ggr... allt blev till när förre justitieministern Thomas Bodström före valet 2006 skulle ändra allt så att feministerna blev nöjda.

  Som jag ser det behövdes det ett sådant här fall för att rättsrötan ska avslöja sig. Och våra tokiga lagar, som går efter ett extremfeministiskt samhälle. Det blir konservativare än 1800-talet var. Med kvinnor som har all makt över barnen och i samhället över männen. En skräckversion där könen står på barrikaderna mot varandra och barnen blir lidande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan man som man ha sex med vem man vill och sedan anmäla henne för sexuellt ofredande el dyl måntro?

   Men om Assange är oskyldig så borde han resa hit och rentvå sig! Med tanke på hur domstolarna resonerar i våldtäktsdomar så kommer han gå fri?

   Fast det klart här är ju det politiska etablicimanget och en känd advokat inblandade...så?

   Radera
 34. AHR: det är isåfall mycket som inte funkar i sverige,,jag har en sambo separation där advokaten bestämde att det fanns NOG inget av värde att dela fast jag bott ihop med en o samme man i 20 år! jag fick med mej handväskan. regeringen sa at det var fel men ville inte ta ställning i sakfråga och jag hade inte peng att driva ärendet.
  men tillbaka tillorginalfrågan,,det pratas om at det är konstigt at bägge kvinorna boende på olika orter ska ha sammanstrålat för gemensam aktion mot JA,,hur har dom vetat om varandra och har dom prata med varandra om sina sex??

  fortfarande suz,,

  SvaraRadera
 35. Suz: Jodå de har pratat ihop sig. För Enköpingsflickan ms W hörde av sig till Anna Ardin.

  SvaraRadera
 36. "manschauvinisten Julian Assange" varför kallar du honom manschauvinist??

  SvaraRadera
 37. utan att ha läst mkt av bloggen känns det som att du gillar kvinnors lika rättigheter. därför är det svårt att se logiken i det här inlägget... att anklaga någon för våldtäkt är svårt, och det finns ingen anledning att göra det ännu svårare genom att skriva så nedlåtande om den som vågat ta det steget. istället borde vi ifrågasätta hur vi kunnat stötta anna och förhindra att det skrivs sådana här blogginlägg. att hänga ut personer med namn på internet och inbjuda till diskussion och bedömningar av personens karaktär är extremt dumt och oansvarigt. skulle du verkligen vilja ha sådana här blogginlägg skrivna om dig om du blivit utsatt för övergrepp?

  SvaraRadera
 38. Karin: Jag gillar inte kvinnors lika rättigheter, utan människors lika rättigheter. Alltid när någon är i underläge så reagerar jag. Och jag blir så trött på kommentatorer, som skriver nedlåtande om bloggaren så jag spyr.
  Jag skulle aldrig utsätta mig för den situationen du målar upp, för jag är inte indragen i det sammanhang där dessa kvinnor befann sig.

  Och om du läser inlägget så ser du att jag inte bedömer någons karaktär utan tvärtom berättar om kvinnorörelsen, hur den uppför sig. Särskilt den som du antagligen också sympatiserar med. Och kör inte med blame-game tack. Är så urbota trött på sådana som du.

  Om du läser inlägget så ser du att jag ursäktar båda, som personer. Och ser det sammanhang de ingår i som delorsak. Båda (alla tre) har uppfört sig dumt, som jag ser det.

  SvaraRadera
 39. titta här
  http://www.samtycke.nu/2010/09/fallet-assange-uppgifter-raderas-om-och-om-igen/

  SvaraRadera
 40. albert: Jag är inte för att driva en kampanj mot Anna Ardin, som du vet. Här är vad jag har berättat i frågan. Det tangerar det du länkar till:

  http://annhelenarudberg1.blogspot.com/2010/08/anna-ardins-raffinerade-hamnd.html

  SvaraRadera
 41. Jag mår illa av äckliga kristna sossar. Äckliga kristna människor! Kristendomen och alla andra större religioner borde förpassas till stenåldern.

  SvaraRadera
 42. Pavel: Låt dom ha sin tro ifred. Jag har en kusin som är med i Jehovas vittnen och jag förstår precis varför. Hon hade en svår barndom och nu hoppas hon att Gud ska fixa allt (helst innan hon dör) och återuppväcka dom 144 000 som förtjänar detta. Det är som en saga för henne. En god gonattsaga, med ett gott slut. Jag unnar henne verkligen detta. Och hon slutar att försöka frälsa mig också när jag säger till henne. Så långt är det helt okej med tro. Vi har nog en religiös gen lite till mans och kvinns, fast alla tror inte på Gud.

  SvaraRadera
 43. Jag begripper inte hur dessa två damer resonerade egentligen, antingen är de så j*vla dumma i huvet eller ligger det nånting mycket lurt bakom buskaget!
  Självfallet att trovärdighetsfrågan är avgjord, både när det gäller dessa två mycket märkliga damer men även i fallet åklagarmyndigheten.

  Det här är mycket pinnsamt för svenskrättsväsendet. Kvinnornas agerande, åklagarnas agerande, svenska regeringes agerande kring denna mycket bissära händelse är det pinsammaste Sverige har varit med om någonsin.

  SvaraRadera
 44. thrst: Jo jag förstår dem. De har snackat ihop sig om detta och de lever i en mycket inskränkt och liten värld. De lever tyvärr i den värld, som har funnits sedan 70-talet ungefär, när det var rätt att ta ut allt på männen.

  Ni har väl sett Nine to Five med Jane Fonda, Lily Tomlin och Dolly Parton? Exakt så måste damerna ha sett på Assange. Fast de skulle gå den rättsliga vägen.

  Och Broderskapsrörelsens ordförande Peter Weiderud har säkert uppmuntrat dem. Det finns någon sådan slags faderlig omsorg både hos honom och hos advokat Borgström. En inställning, som bara cementerar det patriarkala och ställer det mot det matriarkala - och aldrig låter sådana tjejer som Ardin och Wilén att växa upp och själva ta ansvar för sin sexualitet.

  För helvete man hoppar inte i säng med kreti och pleti. Det var på 60-70-talet det gick att göra det. Inte numera. Stor missuppfattning.

  Och Nine to Five var en film. Det här är verkligheten.

  SvaraRadera
 45. AAs anklagelser är uppenbart en ren lögn motiverad av svartsjuka. Falska våldtäktsanklagelser är dock att förvänta från en aggressive feminist som innehaft rollen som genus gestapo på universitetet och skriver på sin blog om hur man kan använda rättssystemet för att hämnas på otrogna män.

  Det sorgliga är att det svenska rättssystemet spelar med och åtalar honom. Nu får man hoppas att domstolen står upp för rättvisan och det sunda förnuftet.

  SvaraRadera
 46. Oskar: Domstolen kommer nog att stå upp för de lagar vi har. Rättssystemet är som det är. Feminismen har fått Sverige att ändra lagarna så inte ens jag känner igen mig. Men Assange-historien har gjort världen uppmärksam på hur det ser ut. Att så många kändisar vill betala hans borgen visar att de är moraliskt upprörda.

  SvaraRadera
 47. Varför skulle "feministiska socialdemokratiskor" gå "CIAs ärenden"? =Konspirationstanken om CIAs inblandning.
  -Om det vore lite stake i Assange så kom han hit till Sverige och bli "rentvådd". Med tanke på alla frågor om kvinnan gjorde tillräckligt motstånd, sade nej tillräckligt tydligt, samt hennes kläder (tror inte AA eller SW sov med "ytterkläder på sig"?

  Hur lång tid emellan våldtäkterna var det? Gick han från ett rum till nästa, eller tillbringade båda kvinnorna natten på samma rum? Om de var (är) vänner, varför varnade inte X Z då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte varför du bryr dig och så sent också. Du verkar inte veta fakta i målet direkt. Fick du ett utbrott plötsligt i går kväll av kommentatorssjukan?

   Radera