fredag 27 juli 2012

Sköt mot familjen och sköt sig själv

Den 60-årige mannen från Laxfisket i Frändefors utanför Vänersborg sköt mot frun och hennes dotter. De bägge hade stängt in sig i gäststugan och han sköt genom väggen. Dock skadades de inte. Sedan tände han eld på huset och ett par bilar. Något har slagit slint för mannen.

Bror Ferm, som bor någon kilometer bort fick tag i honom i morse vid halvsju. Då sa mannen att han inte mådde så bra. Han satt i jaktstugan. Det enda huset som var kvar.  Mannen sköt sig själv vid niotiden och är förd till sjukhus. Han var vid medvetande då. Han sköt sig med ett jaktgevär. Mannen är inte känd av polisen sedan tidigare.
13:23
Den skjutne mannens tillstånd är allvarligt, men stabilt. Han opererades för inre skador. De båda kvinnorna får krishjälp.
28.7.2012
15:58
Mannen som sköt mot sin fru och hennes dotter, samt brände ned hus på deras gård, ligger nedsövd efter operationen i går. Hans tillstånd är fortsatt allvarligt, men stabilt. Polisen säger att den tekniska undersökningen av gården är så komplicerad att den kan ta dagar.
30.7.2012
Mannen har nu vaknat och kan förhöras i veckan. Förutom husen brände han upp ett par bilar. Den tekniska undersökningen av gården avslutades på söndagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar