torsdag 14 juni 2012

Vår älskling Assange kommer!

Var beredda brudar! Nu kommer han hit igen. Han som gick i "honungsfällan". Han som lägrade två damer, som sedan snackade ihop sig och kom på att han nog var skyldig till våldtäkt.

Polisen ska förhöra honom. Och slå honom i bojor. Säkert. Det vore väl för väl om denna parodi kan få ett slut så småningom. Jag orkar inte ens länka till alla artiklar jag har skrivit om honom, ni hittar dem säkert själva. Och de som handlar om hans stackars offer.  De mest uppmärksammade står annars nere till höger i bloggen. Håll till godo!

3 kommentarer:

 1. När Assange kan misstänkas för våldtäkt pga spruckna kondomer då undrar jag om de som sitter i riksdagen egentligen borde sitta där. Det är nog säkrast att rösta bort dem så snart som möjligt. Om vi skulle ha någon debatt pga spruckna kondomer så skulle denna debatt handla om kvaliten på våra kondomer och vem som tillverkat/sålt de som sprack ho "Slut of the year" och hennes väninna.

  SvaraRadera
 2. Så allt är alltså en konspiration som baserar sig på några spruckna kondomer, allt i syfte att misskreditera Wikileaks?
  Kanske är det så men att man kommer att "slå honom i bojor" är väl lite överdrivet?
  Det handlar ju bara om ett förhör. Innan åklagare kan avbryta en förundersökning måste man ha ett förhör. Är det så svårt att förstå?
  Eller är det så att Assange är en ikon och kändis och därmed inte behöver följa svensk lagstiftning?
  Observera att jag, tydligen till skillnad mot de flesta andra, inte har en aning om Assange gjort sig skyldig till något brott men i ett rättssamhälle man kan inte avfärda en anmälan bara p g a politiska komplikationer.

  SvaraRadera
 3. Det här har nog skett enligt lagens bokstav i både Sverige och Storbritannien. Men det ska bli intressant att följa reaktionerna utomlands när Sverige måste visa upp den underliga lagstiftningen med urholkning av våldtäktsbegreppet mm. Visst var det målsägandebiträdet som sa något i stil med att "man måste vara jurist för att första vad en våldtäkt är"?

  När det dessutom blir allmänt bekant att vi har ett parlament som verkligen har stiftat sådana här lagar och när både förhörsledare och åklagare driver egna radikalfeministiska agendor blir förvåningen säkerligen ännu större.

  SvaraRadera