torsdag 28 juni 2012

Nioåring stal elbil

Det hände sig i Kortedala i Göteborg. Hur kan kommunala tjänstemän stå bredvid och låta en nioåring göra något sådant? Han kan väl inte ha varit mer än kring metern lång? Eller var det en nioåring med jätteväxt?

Tydligen hade han en soft airgun, som han hotade med. Det går att ta ifrån nioåringar vapen. Hur lätt som helst. Liknade det en kulspruta eller hur såg det ut? Han bytte till och med bil, när han inte fick igång den första. Sedan krockade han i en rondell med "sin" elbil.

En annan elbil förföljde och vuxna sprang ifatt nioåringen när han lämnade bilen. Så bra att han är fast! Ta hand om föräldrarna också! Tack!
29.6.2012
Nu säger pappan att hans son har ADHD och att han inte kan ta hand om honom. Han har inte fått säkerhetsdörr på sin lägenhet, så då kan sonen smita ut. Och sonen hade tagit hans bilnycklar och hans kolsyrepistol. Och dessutom så skyller han på fastighetsbolaget. Det var deras fel att deras bil blev tagen av hans son.

Ja det är mycket synd om pappan som inte kan ta hand om sin son. Nu har han åtminstone fått ett säkerhetslås på dörren, så inget ont som inte har något gott med sig. Hoppas att pojken kan låta bli bilarna då. Varför tog han inte pappans bil? Hade pappan förbjudit honom? 

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Du kan väl ändå inte vara omedveten om vilken storlek ensamkommande barn har då de kommer till Sverige. Detta var väl en kusin till dessa. Dessa ynglingar skall man definitivt inte mopsa upp sig mot!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tydligen så var det inte ett ensamkommande barn. Pojken har åtminstone en pappa här, men som kräver allt av samhället. Och så får han inte det. Bedrövligt!

   Radera