fredag 29 juni 2012

Percy Barnevik anklagad

Den förre ABB-direktören Percy Barnevik, 71 år, är anklagad av en kvinna i London för sexbrott. Enligt honom är det en kvinna, som förföljer honom. Sådant kan man bli utsatt för när personer vill ha makt och inflytande.

Jo jag vet. Det finns alltid en svans som hänger på och tror att de ska få detsamma, som den som förföljs själv har. Dessa människor har gått snett (DN har tagit bort sin artikel gick att länka när jag skrev detta) och drivs av avundsjuka och annat skräp i människans natur. De fattar inte vilket långt liv av arbete, som ligger bakom att vissa äldre människor blir framstående.


Det är ett elände att vara uppburen man och kändis på så sätt. Heja Percy vi tror på dej! I det här fallet skulle inte ens tidningarna ha behövt att ta upp det, men det är sommar, semester och nyhetstorka och Percy Barnevik var en superkändis i Sverige. På sin tid.

Han bor i London, men hade ett fritidsboende i Kämpersvik på Västkusten. Det är numera sedan något decennium överlåtet till en dotter.

Percy Barnevik är numera en filantrop, gick inte att länka här är länken: http://www.letemps.ch/Page/Uuid/d78e1fc6-be30-11e1-bb47-9cc2743ecda2/Percy_Barnevik_veut_créer_10millions_demplois Nej det funkade inte heller. Ni får väl slå upp Barnevik och Le Temps. På något som heter Google, denna artikel skrevs för tre dagar sedan.

Denne ledare är vattuman och har begripit sitt livsuppdrag. Han försöker skapa nya jobb i världen, genom investeringar. Hans mål är att få tio miljoner människor i arbete och han arbetar med entreprenörer i bland annat Indien, Pakistan, Filippinerna och i Latinamerika.

Han försöker att komma till rätta med världens lidande genom det område han kan: ekonomi. Hans hjälporganisation Hand in hand, ser han som en viktig insats.

Och här har SvD tagit in en notis från TT nu. 2 kommentarer:

 1. Det ser ut som en pingpongmatch mellan London och Stockholm med temat sexuella anklagelser...

  /en annan vattuman :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul valens, tänkte något åt samma håll, men snarare är det så att spåren finns redan i hjärnorna hos de som sitter och gör tidningar. Vi människor tycker om mönster. Nyheter drar andra nyheter av samma sort.

   Radera