lördag 30 juni 2012

Tom Cruise den galningen

Jag glömmer inte när Tom Cruise hoppade i Oprah Winfreys TV-soffa för han var så glad i Katie Holmes. Det känns som att det var länge sedan (2005). Det var innan han gifte sig med Katie 2006 och nu ska de gå isär.

Det är dags att skiljas och religionen verkar vara viktigare för Tom Cruise än familjen. Katie Holmes vill ha ensam vårdnad om dottern Suri. Hon ska inte dras in i sekten scientologerna, menar Katie Holmes.

Dock har de två äldre barnen, Isabella och Connor, som Tom Cruise har med Nicole Kidman (adopterade) valt att bo ihop med honom.

Det var synd om Tom Cruise som barn för han led av dyslexi och hans pappa var en misslyckad elektriker, som ständigt förlorade jobbet och som inte ens på dödsbädden kunde säga att han var stolt över sin son och älskade honom. Han misshandlade Tom.

Dock menar Tom Cruise att scientologin har hjälpt honom med allt detta. Hans pappa dog redan 1984, när Cruise var 22 år.
2.7.2012
Och Katie Holmes lär få omkring 100 miljoner kronor av Tom Cruises tillgångar, men han är god för åtminstone 2 miljarder kronor. Dock kan hon trösta sig med att hon får lyxhemmet i Beverly Hills.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar