söndag 24 juni 2012

Mohammed Mursi är president

UPPDATERAT
Han fick över tretton miljoner röster av egyptierna (det bor kring åttio miljoner i landet) i valet och det innebär att han fick mer än 50 procent. Mohammed Mursi är således den nye valde presidenten i Egypten. Det är den islamske kandidaten.

Muslimska brödaskapet vill skapa en välfärdsstat grundad på koranen, en sunnimuslimsk rörelse, som grundades i Egypten 1928. De vill skapa det perfekta samhällssystemet eftersom detta vilar på uppenbarelsen av Gud. Islam ska vara utgångspunkten för individen, familjen, samhället och lagarna. Sharia ska bestämma och inte sekulär lagstiftning.

Uppenbarelsen och det sätt som Muhammed levde ska bestämma vad som är den riktiga religionen och det rätta sättet att leva. Detta ska gälla överallt och alltid.

Ja världen har blivit vansinnig förut och vi människor brukar behöva gå över katastrofer och galenskap för att nå fram till något annat.

Militären respekterar förmodligen inte valet. De har den lagstiftande makten just nu. Delar av den tunga och djupa stat, som är de verkliga makthavarna. Om det fattiga folket kommer att få det bättre är tveksamt.
25.6.2012
Den nye presidenten vill ha bättre band med Iran för att regionen ska stabiliseras. Ja, det låter bra. Mer spöstraff och dödsstraff för intagande av alkohol, eller för homosex. Stening som avrättningsmetod. Visst är det en underbar värld! För Israel har dagen blivit natt. Men intervjun är fejkad säger nu Mursis talesman. Så Iran ljuger allt vad de orkar, även en nyhetsbyrå, för att få världen till sitt helvete. Heja Mursi ta en annan väg. Du som är fostrad i det västerländska synsättet och har barn, som är amerikaner.

PS. När de gamla programmen från en döende värld börjar lösas upp kan du uppleva en del obehag, som t ex att hela din värld rasar samman. Det kan vara nyttigt att under denna övergångsfas minnas att du är en interdimensionell mästare som är en expert på att omvandla sammanstörtande verkligheter. Du har gjort detta många gånger förr.
sid 44 ur Grundkurs för utomjordingar Den kosmiska manualen för planetär evolution DS.

Här är länders syn på homosexualitet, en undersökning som är från juni 2013.

2 kommentarer:

  1. Mina tankar går till Egyptens kvinnor.

    SvaraRadera
  2. .... och Egyptens hundar och andra orena djur.

    SvaraRadera