måndag 25 juli 2011

Kullegullan koko som en gök!

Ja herregud nu är proppen ur. Nu kommer vi att stoppas fulla av den propaganda, som den här galningen ville sprida. Vi kommer att tjatas ihjäl med vad han har sagt och vilka han ville ta död på.

Jag såg Bo-Inge Andersson på TV nyss och han var säker på att det fanns kopplingar till Sverige. Han är så moraliskt upprörd över att vi är sådana skitsvenskar och ett sånt Skitland (nä han uttryckte sig inte så).

Själv vill jag inte höra ett enda ord till som denne galne norrbagge har sagt eller skrivit, för det är inte hans ord. Han har tagit Una-bombarens galenskaper och kopierat. Han har använt mänsklighetens symboler och försökt göra dem till sin egen skit.

Och jag blir så trött på att Mona Sahlin ska sitta i TV och låta som en präst, men med en onaturligt len stämma. Allas vår landsmoder. Bah! Vi klarar oss ändå!

Se istället till att sköta era jobb Säpo och ni andra. Se till att idioterna inte härjar överallt. Inte minst på internet. Gör som i England och stifta lagar så att det inte går att skapa bombgemenskaper på nätet.

Jag blir så trött. Nu är som sagt proppen ur. Nu ska allt vändas och bykas i månader. Vem bryr sig om ifall han har hotat över 9 000 svenskar? Han är en enskild galning. Ge honom inte mer uppmärksamhet. Han förtjänar det inte.

Stäng dörrarna i dag i häktningsförhandlingarna. Låt honom gärna stå där i uniform och försöka sprida sina galenskaper, men låt oss slippa ta del av dem!

PS. Jag är så glad att norska myndigheter tyckte detsamma, att han inte skulle få en "talarstol" i rättssalen utan att det blev lyckta dörrar. Och vad jag såg så hade han något röd-orange uniformsliknande på sig... Alla häktade i Norge ser tydligen ut så. Fint! DS.

4 kommentarer:

 1. Ja, du har rätt. Vi har en skvallerpress. Vad göra? Borde han skjutas direkt?
  Hur som helst tyckerjag synd om hans gamla mamma. En värre skam än hon nu måste känna kan jag inte föreställa mig. Hur skyldig är hon?. Borde hon ine ha förstått att hennes son är onormal - och sökt hjälp för honomEnligt grannar är han mamma en snäll och trevlig person.

  SvaraRadera
 2. Gitta: Pappan har inte varit en pappa för honom. Och alla pojkar behöver nog sin pappa. Båda har varit inbundna säger pappan från Frankrike. Han var diplomat. Mamman var nog inte något särskilt vad jag förstår, varken politiskt eller annat. Han har svävat fritt i luften och ville väl bara hämnas för att världen inte såg ut som han ville.

  Som vuxen kan man dock handla annorlunda än han har gjort. Det finns hur många alternativ som helst. Istället för att storhetsvansinnigt tro att han ska ställa sig i spetsen för en revolution.

  Om det hade varit krig hade han blivit avrättad. Nu kan han få sitta upp till 21 år i fängelse.

  SvaraRadera
 3. Skrattar! Håller med? Mona och Bo Inge! Men herregud - har dom inga andra??? Har dom ingen fantasi? Nä, det är just det dom inte har. Så jävla enkelspåriga. Får nästan en känsla av att Breivik är sponsrad av media att göra sitt dåd så dom får sälja en massa lösnummer och får tittare och lyssnare en masse!

  SvaraRadera
 4. Helena: Hela etablissemanget är skakat... till och med PM Nilsson har trillat igenom och tycker att nu måste alla rannsaka sig, precis som om världen bara bestod av politiker... eller journalister...

  SvaraRadera