söndag 24 juli 2011

Amy Winehouse död

Ja en till som har fallit offer för droger. Hon blev 27 år gammal och dog ung precis som en hel bunt av berömda personer: Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, River Phoenix och Kurt Cobain är bara några som har fallit offer för kändisskapet, det kreativa skapandet och drogerna.

Rätt tröstlöst, men var och en väljer sitt liv och det gjorde Amy Winehouse också. Och ett säkert sätt att bli ihågkommen är att dö som 27-åring. Här har jag skrivit om drogandet och förljugenheten kring detta på Newsmill.

I dag den 26 oktober 2011 släpptes resultaten från oduktionen. Hon dog av akut alkoholförgiftning. Hon hade fyra promille i blodet. Det klarade hon inte.

2 kommentarer:

  1. Hur vet du att det var droger? Det står ingenstans i media att det var droger, ingen har officiellt tillkännagjort detta. Vänligen sluta sprid dina fördomar och koncentrera på fakta istället.

    SvaraRadera
  2. Tjena Max! Det är ett känt faktum att hon tog droger. Hon hade tunga alkohol och heroinproblem. Så var det. Fördomar kan du sluta sprida själv. Och istället beakta fakta. Sky News har officiellt gått ut och sagt att det var en överdos.

    Här kan du läsa om alla droger hon köpte innan hon dog:

    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2018126/Amy-Winehouse-bought-ecstasy-cocaine-ketamine-tragic-death.html

    SvaraRadera