måndag 11 juli 2011

En evig historia

Fyra unga män utan körkort mejar i full fart ned en busskur, när de ska köra om en buss, som ska svänga vänster. De är inga duvungar trots att de är 18-19 år allihop.

De har redan begått grova brott och försvann springande från busskuren sedan de hade dödat Ove Hansen 74 år och skadat hunden Bella. Föraren kommer att dömas om polisen kan utreda vem som körde.

Straffet blir säkert lågt och snart är de ute igen och begår nya brott. Som sagt en evig historia. Om inte ett mirakel inträffar. De är nu alla fyra häktade på sannolika skäl misstänkta för grovt vållande till annans död och grov vårdslöshet i trafik.

4 kommentarer:

 1. Trafiken i Landskrona med omnejd är farligast för åldringar, trots att unga män tycks vara de mest hänsynslösa.
  Härom året blev en åldrad kvinna ihjälslagen på en parkeringsplats av en ung man. Nu har en äldre man blivit ihjälkörd - i väntkuren vid en busshållplats! Också av en ung man.

  SvaraRadera
 2. Om nu männen tidigare blivit dömda för bland annat drograttfylleri, grov misshandel, våldtäkt och bankrån; vad i HELVETE gör de ute bland vanligt folk då? De är ju sjuka i huvudet. Det är ju vansinnigt grova brott de begått. Vanligt folk ska ju skyddas mot personer som de här genom att hålla dem inspärrade! Tro fan att folk går och röstar på SD när sånt här får hända.

  SvaraRadera
 3. Inget körkort! Men bil hade dom likafullt. Stackars karl! Sitta och vänta på bussen på ålderns höst och så bli nermejad av idiotin. Nä, roligare ska man kunna ha det!Säg inte att hunden tillhörde den dödade mannen. Hur blir det om den överlever? De var väl som ler och långhalm.

  SvaraRadera
 4. Parnassen Helena: Det ordnar sig för hunden. Det var barnbarnets hund. Den fick en spricka i bäckenet, men den överlever.

  SvaraRadera