tisdag 4 maj 2010

Varför hatar sossar vänsterkvinnor?

Det frågar sig Inga-Lisa Sangregorio just nu på Newsmills förstasida. Jag skrev ett blogginlägg till svar. Läs det genom att trycka på de blå orden.

12 kommentarer:

 1. Du håller ångan uppe! Bra med egen blogg på Millan. Själv suger jag på Kryptoniter - sura och salta karameller - och ska göra ett dispositionsförslag till min nya (gamla) bok. Får direkt inget gjort. Kallas visst ställtid.

  Det är tur att sossarna har en massa att suga ut.

  SvaraRadera
 2. Så bra att du fixar med din bok. Jag håller också på med två, men inte just nu. Det är som du säger. Man kommer till någon slags platånivå, får vänta in... bara bokförlaget får ändan ur vagnen nån gång vad gäller min Jacquelinebok så...

  SvaraRadera
 3. Ja, hur lång tid ska det ta kan man undra? Vad gör dom på banken efter tre? Men det blir nog bra till slut.
  Ikväll kommer Aschberg och Fylking till Delsbo på sin marsch genom Sverige. Min man och hans gäng ska spela bl a. Hoppas dom kommer med i TV8 sen för det hela ska spelas in. Ska följa med och träffa lite folk och äta lite gott. Kanske tar en bild eller två.

  SvaraRadera
 4. Låter som det rör på sig i Hälsingland... fint besök minsann. Äntligen! ;) Kul om dom kommer med i TV.

  SvaraRadera
 5. Titta på söndagkväll klockan åtta TV8. Det ska bli en timme då. Men dom är ju som sagt på turné och skulle till Mora sen. Men dom filmade i alla fall när Gubbröra sjöng. Mycket som ska med med andra ord.

  Har skrivit några kommentarer. En under Ebba Witts inlägg. Vet inte men jag känner mig arg på henne och hennes rödstrumpor. Vad har kampen lett till mer än att dom själva har blivit kändisar?

  SvaraRadera
 6. Okej ska titta! Orkade inte ens läsa Ebbas drapa. Hon är urtypen för medelklasskvinnorna, som tror att dom ska ändra samhällsordningen. Rena Fredrika Bremer fast nåt hundratal år för sent. Hon är precis som maken, vill upp för egen del. Ta plats och åka med på tåget. Vore nåt för Ohly förresten, var inte han tågkonduktör?

  SvaraRadera
 7. Ha, ha... Javisst var han det! Dom kan hoppa på samma tåg hela bunten. Schyman kan vara extrakonduktör. Hon kan gå och klippa biljetterna två gånger. Förresten varför inte tre så hon tjänar ännu mer.

  Min kommentar till Ebba är ännu inte publicerad. Syns på min sida dock. Gillar inte när dom modererar. Jag vill se kommentaren på stört. Om den blir refuserad får man reda på det då? Ett mejl eller så. Eller, hur går det till?

  SvaraRadera
 8. Nej Helena, men det går alltid att skriva ett blogginlägg istället på din egen sida. Själv tänker jag aldrig mer kommentera på modererade sidor. Om den stryks från din sida och alltså är modererad så kan du ju skriva ett eget blogginlägg. Eller varför inte en artikel?

  SvaraRadera
 9. Ja, det kan man. Jag vet det. Men vad skulle hända om man lägger en refuserad kommentar som blogginlägg? Blir det också borttaget då eller har man oinskränkt makt på den bloggen också? Vad tror du?

  SvaraRadera
 10. Jag tror man har oinskränkt makt, men du kan väl prova någon gång. Jag skrev ju om Inger W som blev nedslagen på parkeringen som blogginlägg. Det hade aldrig blivit godkänt som modererad kommentar. Men jag läste din kommentar på din sida. Har du fått den godkänd nu då? Dom kanske reagerade på att du har en annan kvinnosyn än Rödstrumporna och den allmänt vedertagna inom feminismen?

  SvaraRadera
 11. Kommentaren släpptes. Men det tog hela dagen nästan. Men det gällde inte bara mig. Kanske dom helt enkelt inte hinner med. Varför skulle dom annars hålla på kommentarerna?

  Kolla på Aschbergs blogg. Där ser du Gubbröra.

  http://blogg.aftonbladet.se/aschbergsblogg/2010/05/folkol-och#comments

  SvaraRadera
 12. Nä dom kanske sitter där drabbade av kris och får rätta själva... redaktörerna. Inte lätt. Okej jag kollar Aschberg...

  SvaraRadera