onsdag 12 maj 2010

Ny ännu ej godkänd kommentar på Newsmill

Här nedan får ni min senaste kommentar på Newsmill. Den är skriven under en artikel med modererat forum så därför är den ännu ej legitim, men ni kan läsa den här:

Ann Helena Rudberg har kommenterat på:
Förbudsliberalernas inställning till burkan håller inte

Nä men nu tycker jag vi ska vara rättvisa. Om någon ska gå omkring i burka och nikab, så tycker jag att vi alla kan göra det i solidaritetens tecken. Tänk så praktiskt. Ingen kommer längre att få hudcancer för detta heltäckande plagg skyddar både mot sol och vintersnö.

Både män och kvinnor ska förstås få sina burkor och sina nikaber av staten. Och utanpå dem ska det tryckas upp ett ID, som kan scannas på alla banker, arbetsplatser, affärer och av alla poliser, så är problemet löst en gång för alla.

Låt oss återvända till medeltiden! Det var så härliga århundraden!

Och så tycker jag att vi alla ska tilldelas varsin man/hustru som våra föräldrar bestämmer. Kan endast överklagas till den opartiska staten, som då får bli skiljedomare. Tänk så mycket jobb det skulle ge! Arbetslösheten skulle försvinna i ett nafs.

Alla som ens viskar om skilsmässa skickas till gruvorna i Sibirien, där staten har hyrt in sig på de gamla väl inbodda Gulaglägrens platser. Vilket fantastiskt fint samhälle vi kommer att få! Brottsligheten kommer att bli lika låg som den var i Sovjet en gång. Åh härliga tider!

http://www.youtube.com/watch?v=vO0mwlcMqyQ

PS. Nu är kommentaren godkänd och clearad också på Newsmill. Såg den vid pass 16.20 DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar