tisdag 11 maj 2010

Mona Sahlin vill inte kommentera

När en stockholmspolitiker i hennes parti har anhållits för stämpling till människorov så vill inte Mona Sahlin kommentera detta.

Vem ska göra det då? Inger Segelström kanske, som skrek ifrån Bryssel att hon inte brydde sig om sanningen när det gällde Liza Marklund och hennes böcker Gömda och Asyl?

Den anhållne är den politiker, som kritiserade Nalin Pekgul, när hon inte längre ville bo i Tensta för att de extrema muslimerna hade tagit över. De som tittade snett på henne när hon gick klädd som en vanlig svensk kvinna.

Politikern skulle hjälpa en diplomatkompis att kidnappa diplomatens dotter. För hon hade börjat att umgås med en pojke, som inte pappan gillade. Och han är en toppdiplomat. Han skulle ju bli utskämd.

Den anhållne är en 53-årig manlig politiker, som bla sitter i styrelsen för Stockholms Stads Bostadsförmedling och som är ledamot i fullmäktige i Stockholm.

Han bor i Spånga och är gift, men på samma adress finns bara en 16-åring skriven. Får hoppas att det är dottern och inte frun.

PS. Politikern begärs nu häktad på sannolika skäl misstänkt för stämpling till människorov. Det meddelar polisen i dag 12 maj. DS.

PSPS. I dag den 13 maj så häktades politikern. Den 18-åriga dottern som skulle kidnappas är på hemlig ort. Och den syriske toppdiplomaten är utvisad. DSDS.

2 kommentarer:

  1. Polisen kunde väl ändå ha väntat tills socialdemokraterna hade spikat sin fullmäktige lista för årets val. Nåja intressant blir det!

    SvaraRadera
  2. Så sant Cuben... spänningen stiger!

    SvaraRadera