onsdag 12 maj 2010

Benny Andersson gör en insats för kvinnorna

ABBA-Benny skänker 300 000 till Fi så att de har råd med valsedlar i höst till valet. Han är gullig han Benny, som tänker så mycket på det andra könet.

Men han inser inte riktigt att han uppför sig som grosshandlarna förr i tiden och låter småsmulorna landa på de små kvinnsen. Och håller dem kvar i sina offerpositioner.

För Fi är en sådan organisation, som alltid kommer att hålla kvinnorna i tukt och förmaning under talibanväldet som härskar också här i Sverige, enligt Gudrun Schyman. Alla män är nämligen talibaner. Det är den där berömda könsmaktsordningen, som råder.

Tänk att Gudrun Schyman stackars kvinna har lyckats att skilja sig från sin man, ta med sig barnen och börja ett karriärsliv i riksdagen som partiledare för vänsterpartiet, innan hon fick putten därifrån för att hon skattefuskade. Men hon har ändå lyckats köpa den gård, där hon och hennes man bodde tidigare i Skåne. Jag tycker hon har uppfört sig som en riktig man.

Klapp på huvudet lilla kvinnset. Men riksdagen kan hon nog se sig om i månen efter. Den karriären är över. Det går nog bra ändå. Hon får sammanlagt 2 741 000 kronor från riksdagen fram till sin pension vid 65 års ålder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar