onsdag 12 maj 2010

Lars Vilks sajt hackad

Så här ser den ut i nuläget.Visst är det vackert med gasmasker. Vem som har hackat vet inte jag. Muslimer eller sverigedemokrater? Vilks blogg är omflyttad hit.

Det gynnar väl alltid extremer om det sker något extremt? Lars Vilks blev utsatt för ännu en attack från en man utanför Akademiska sjukhuset i Uppsala. Poliser avvärjde också denna framrusande man.

Jag säger som Franklin D Roosevelt. Det enda vi har att frukta är fruktan själv. Och så det här: En reaktionär är en sömngångare, som går baklänges.

Eftersom politik kan beskrivas som en cirkel med de friskaste längst fram och de minst friska längst bak, där extremerna möts eftersom cirkeln går ihop. Så är alla extremer reaktionära, enligt min åsikt.

Detta beskrivs i Livet och hur man överlever det av Robin Skynner och John Cleese. De har Hitler och Stalin där längst bak bredvid varandra, som exempel på den sortens extremer. Se sid 404 i pocketupplagan.

2 kommentarer:

  1. Det kostar att våga göra det man vill. Nu blir han jagad hela livet. Det är nog också en konst att stå ut med det. Själv gör jag just en sockerkaka. Den är snart klar. Inte rund form denna gång. Utan avlång. Kom på fika ska jag bjuda dig på kaffe.

    SvaraRadera
  2. Okej om du bodde 30 mil närmare eller nåt, men jag kan känna lukten av sockerkakan. Har bra luktminne! Han har inget annat liv än sitt konstnärsliv. Det är också en konst! Men nu vågar fler skriva om det och tala om det ändå. Ha det gott! Trevlig fikapaus. Ska ta en själv också ;)

    SvaraRadera