torsdag 20 maj 2010

Indigobarnen är här

Prinsessan Märtha Louise i Norge har skrivit en bok tillsammans med Elisabeth Samnöy. Den heter Möt din skyddsängel.

De beskriver Indigobarnen så här: De har chakran som är i samma färg, olika nyanser av lila (indigo). Det beror av att dessa chakra har börjat att arbeta mer som en helhet.

Det finns också något de kallar för kristallbarn, som har fått sitt namn av att hos dessa barn påminner energin den hos kristaller. Allt är här förenat i hjärtchakrat och kroppens funktioner hänger samman och är en helhet.

Kristallbarnen har en slags bredbandsuppkoppling mot sin omvärld menar författarna. Barnen kan hantera flera processer samtidigt och är snabba.

De här båda sorterna barn har ofta en stark intuition och kan förnimma mer än andra. De försöker ofta stänga av detta eftersom det kan skrämma omgivningen.

De båda författarna citerar Paracelsius, som levde 1493-1541 och var läkare: Livskraften är inte instängd i människan utan strålar runt henne som ett klot av ljus.

De berättar om änglarna som finns som kärleksfulla ljusväsen i alla religioner. Ordet betyder budbärare eller sändebud. Dessa varelser finns beskrivna på olika sätt i judendom, kristendom, islam, hinduismen, buddhismen, zoroastrismen och i romerska och grekiska myter.

Boken innehåller många meditationer för att få kontakt med sitt eget inre och med den outsinliga källa med energi, som vi alla har inom oss. För att låta oss interagera med andra, men ändå förbli oss själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar