söndag 9 maj 2010

Pappa förlorade vårdnaden tog sitt och barnens liv

Ett sk tragiskt familjedrama utspelade sig i den lilla orten Gudhem för några dagar sedan.

En pappa sköt sina två barn, en flicka och en pojke 10 och 11 år gamla. Sedan sköt han sig själv med hagelgeväret.

Upprinnelsen till detta var att han inte skulle få se sina barn mer. Mamman hade fått ensam vårdnad om dem.

Detta besked hade kommit två dagar innan han tog det desperata beslutet att ta barnens och sitt eget liv. Pappan blev 62 år.

5 kommentarer:

 1. En pappa avrättar sina två barn. Upprinnelsen var att barnens mamma fått ensam vårdnad och pappan bla helgumgänge,inte att han inte skulle få se dem mer.
  Barnen mördas vid första umgängestillfället.

  SvaraRadera
 2. Skriv ut ditt namn så att det går att bedöma om du heter professor Eva Lundgren eller något annat.

  SvaraRadera
 3. Han mördade dem. Den slutgiltiga maktdemonstrationen.

  AW

  SvaraRadera
 4. Anonym AW: Ja du har fått det från kvällstidningarna "den slutgiltiga maktdemonstrationen". Men hur var det i verkligheten? Desperation, förtvivlan och maktlöshet är genuina känslor. Och hur hade soc uppträtt och rätten?

  Jag satt med en farfar häromdagen, som inte hade sett sitt barnbarn på flera år. Mamman har lagt beslag på barnet med myndigheternas hjälp. Han var fortfarande upprörd naturligtvis. Men det finns ingenting att göra fast mamman har fått barnet att stanna hos henne genom att ljuga om pappan.

  Ingen varken soc eller någon annan myndighet är på pappornas sida. Tyvärr. Barnen ses som mammans egendom. Det går bra att svärta ned pappan och anklaga denne för sexuella övergrepp. Då tas barnen omedelbart ifrån honom för då pågår en brottsutredning. Det spelar ingen som helst roll om han är oskyldig.

  När allt är över så är barnen inte längre hans. Märkligt nog.

  SvaraRadera
 5. Ja som du förstår AW är det en helt släkt som tas ifrån barnet. Ville bara berätta det för dig. Denna släkt hoppas nu på 18-årsdagen när barnet blir myndigt. Det är ungefär som om detta barn befann sig i ett land på andra sidan jorden. Nä det är bara kidnappat med hjälp av myndigheterna.

  SvaraRadera