lördag 1 maj 2010

Alkoholism och Gudrun Schyman speglar inte valet

Se mitt nya blogginlägg på Newsmill, som har denna rubrik.

4 kommentarer:

 1. Om och när du blir censurerad på Newsmill, vilket verkar bli vanligare och vanligare, kan du vända dig till alternativsajten Newsmilld, som publicerar inlägg som blivit censurerade på Newsmill. Adressen är newsmilld.wordpress.com. Där finns bl a Maj Grandmos senaste - och censurerade - inlägg.

  Ett annat inlägg publicerat idag, söndag, vilket är synnerligen intressant finns här:

  http://tinyurl.com/34urfb6

  SvaraRadera
 2. Okej tack för tipset... fast Maj Grandmo har ju också gått om mig på listan på Newsmill bland mest besökta, så sverigedemokraterna ligger väl bra till? Hon är väl också det? Det går också att skriva vad som helst i stort sett (tror jag) under blogginläggen på Newsmill, där bestämmer man själv vad det ska stå.

  Striden kommer att stå hård förstår jag mellan ytterligheterna. Ända in på valdagen. Som sagt jag är varken sverigedemokrat, vänsterpartist eller fi-vän. Sorgligt ifall det kommer att sitta en kommunist i nästa regering. Det har aldrig hänt i Sveriges historia vad jag minns... en unik situation nu när resten av världen har begripit vad kommunister går för.

  SvaraRadera
 3. Ja, det är sorgligt att man i Sverige inte inser vad kommunismen står för i grund och botten. Men detta är nog endast ett schackdrag från sossarna för att i högre grad få en chans att komma åt makten.

  Läste du Julia Caesars inlaga på Snaphanen?

  SvaraRadera
 4. Varför är det comme il faut att ondgöra sig över nasister men inte kommunister. De har historiskt begått samma illgärningar. Ska vi låta sådan åsiktsparia ingå i en regering? Sossarna har ju tidigare inte tagit i kommunisterna med tång. Är regeringstaburetterna så åtråvärda för sossarna att de prostituerar sig genom att kopulera med kommunisterna varför inte SD.

  SvaraRadera