måndag 22 mars 2010

Thomas Bodström hoppar på Jan Guillou

Han gör det i sin blogg och skriver bland annat så här:

"Men det som slagit mig mest är att han hittar på så mycket. Faktum är att jag aldrig mött någon motdebattör, inklusive alla mina politiska motståndare, som ljuger när det passar på det sättet. Guillou har flera gånger hänvisat till lagar som inte finns. Dessutom ändrar han sig helt efter vad som passar för dagen."

Thomas Bodström känner någon, som har gjort likadant. Det är kompisen Liza Marklund, som har hittat på och kallat allt i sin bok Gömda för sanningen.

Och hon är dessutom delägare i samma bokförlag som Jan Guillou. Men naturligtvis har Bodström aldrig debatterat med Liza Marklund.

Vi lever i ett litet och invecklat samhälle och delägaren som Thomas Bodström känner och är vän med har hjälpt honom att skriva sina deckare.

Men Thomas Bodström brukar väl inte heller så gärna berätta sanningen ens om han blir påkommen med lögn?

Var det inte Kalla fakta som påvisade detta när det gällde hans närvaro i riksdagen?

Det kallades till och med att prata bodströmska. Ett särskilt epitet för den sortens glidande lögner. Guillou har faktiskt också kallat Bodström lögnare. Han var riktigt förtjust över att Thomas Bodström åkte dit.

5 kommentarer:

 1. Kolla grävtjejen som nu kan pusta ut. Det hela är över så nu kan hon amma. Giganterna slåss! Thomas versus Jan! Båda är gunstlingar i media.

  http://www.journalisten.se/artikel/22742/mandagsmoetet-kajsa-norell

  SvaraRadera
 2. Ja tänk att han vet hur barn låter Guillou... jag bugar i vördnad...över att han är en vanlig människa också... ;)

  SvaraRadera
 3. Kan man lita på en grävjury? Så godtyckligt allt är. Hur såg den ut förra året? Var Norell med då? Var hon med barn? Varför fick inte Monica Antonsson guldspaden? Va´?

  SvaraRadera
 4. Ja, det är en sanslös sandlådenivå i Sveriges media elit. Kan tänka mig att de först skickar sina så kallade "arga" artiklar till sina vänner först och därefter publiceras de.

  Sedan sitter de där och skrattar gott åt att vi "tror" på att de är ovänner... De ljuger allihop!

  Jädra bra inlägg Ann Helena.

  SvaraRadera